GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκαίνια Κοινωνικού Φροντιστηρίου από τον Αρχιεπίσκοπο

Ρεπορτάζ, Αιμίλιος Πολυγένης Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τέλεσε σήμερα ο Αρχιεπίσκ...


Ρεπορτάζ, Αιμίλιος Πολυγένης
Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τέλεσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Μητροπολίτης Μαραθώνος κ. Μελίτωνας, ο Επίσκοπος Διαυλείας κ. Γαβριήλ και ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Α.Α. Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης.
Ο Αρχιεπίσκοπος αναφερόμενος για τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, μεταξύ άλλων τόνισε: «Όταν βάζουμε ένα σωστό θεμέλιο λίθο, χτίζουμε ένα ιερό οικοδόμημα».
Επίσης συνεχάρη τον Διευθυντή της Βιβλιοθήκης κ. Σεβαστιανό Ανδρεάδη ο οποίος έδωσε την ιδέα του Κοινωνικού φροντιστηρίου.
Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στον συναισθηματικό δεσμό που έχει με το κτίριο, διότι το 1956 ο ίδιος στον ίδιο χώρο είχε παρακολουθήσει μαθήματα για τις πανελλήνιες.
Φώτο: Χρήστος Μπόνης





3 σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΔ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!
    ΑΙΣΧΟΣ!!
    Τι θα γίνει με τα μεγαλοστελέχη της εταιρίας στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ? Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η γενική διευθύντρια της εταιρείας η οποία λαμβάνει ακόμη πολύ υψηλότερο μισθό από ότι προβλέπεται βάσει πτυχίου (είναι απόφοιτη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Η Καρτελία (που την αποκαλούν στο Κολωνάκι το «ψώνιο») παίρνει 4000 ευρώ και εισηγείται απολύσεις πτυχιούχων… Ο Αρβανίτης λακές του Πασόκ καθηγητής τοπογραφίας και κουμπάρος πρώην υφυπουργού είναι διπλοθεσίτης. Το σούργιελο ο Σαλαβάνος άντρας της Διαμαντοπόυλου που δεν έχει δουλέψει ποτέ. Ο Κοσσυβάκης τέλος (πρώην ασφαλίτης και ασφαλιστής) απόφοιτος λυκείου είναι διευθυντής προσωπικού. Λαμόγια και αδίστακτοι απολύουν επιστήμονες για να συνεχίζεται το μεγάλο φαγοπότι.Στο Κτηματολόγιο άλλωστε δούλευε και το δεξί χέρι του Τόμσεν…Τελος η προεδρος στο σωματειο εργαζομενων Σκαμπα-το αγαπημενο παιδι της Διοικησης.
    Οι εργατες να πεινανε τα μεγαλοστελεχοι να τα κονομανε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περάστε κόσμε. Φροντιστήρια για αποβλάκωση και επιστροφή στα τέσσερα πόδια. Θα φροντίσουν για σας τσαρλατάνοι ή ηλίθιοι. Περάστε κόσμε, το παπαδαριό περνάει κρίση, στη φτήνια τα βάλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν
    Για να μήν ξεχνιώμαστε:

    -τι γίνεται με τους συγγενείς βουλευτών διορισμένων στη βουλή?Ποιοί είναι?Ονόματα!

    -Οι ρουσφετολογικά διορισμένοι στο νέο μουσείο Ακρόπολης(σχεδόν όλοι απο τον τόπο καταγωγής του Σαμαρά).τί γίνεται με αυτό?

    -Η υπόθεση του γιατρού στην Κέρκυρα που υπέγραφε επιδόματα σε τυφλούς οδηγούς ταξί?

    -Η υπόθεση του μεγαλοεκδότη με τα 5 εκκατομύρια στις ελβετικές άλπεις?

    -οι διπλοθεσήτες δημοσιογράφοι-στα pay-roll των υπουργείων?

    Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    Μας πετάνε μιά είδηση(π.χ.μεγαλογιατροί κωλονακίου)γνωρίζοντας οτι σε τρείς μέρες θα το έχουμε ξεχάσει!Αντί να βγούμε 5 εκκατομύρια έλληνες στους δρόμους απαιτώντας δικαιοσύνη,εμαείς ντυνόμαστε Ναζί να υποδεχτούμε τη Merkel.Τόσο γελοίοι είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση