GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Ρουπακιώτη για τα επεισόδια στο «Χυτήριο»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης με επιστολή του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ζητεί να ενημερωθεί εάν ειδοποιήθηκε ο...


Ο υπουργός Δικαιοσύνης με επιστολή του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ζητεί να ενημερωθεί εάν ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας για τα χθεσινά επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο» και αν ναι, γιατί δεν παρενέβη.
Παράλληλα, ο Αντώνης Ρουπακιώτης ζητεί από τον κ. Τέντε να αξιολογήσει εάν συντρέχει περίπτωση διάπραξης του αδικήματος της παράλειψης καθήκοντος εκ μέρους των αστυνομικών οργάνων σε σχέση με την απελευθέρωση συγκεκριμένου άνδρα από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, την ώρα που αστυνομικές δυνάμεις τον προσήγαγαν σε υπηρεσιακό λεωφορείο.
Ο κ. Τέντες διαβίβασε το έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νικ. Παντελή.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η πρεμιέρα του έργου «Corpus Christi» που είχε προγραμματιστεί για χθες το βράδυ στο θέατρο «Χυτήριο» τελικά δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας επεισοδίων. Περίπου 200 πολίτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος και Χρήστος Παππάς, συγκεντρώθηκαν έξω από το θέατρο και διαμαρτυρήθηκαν καθώς θεωρούν το έργο βλάσφημο.

2 σχόλια

  1. Κόψτε φάτσα!
    Για τρόφιμος ψυχιατρείου μου κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το "θεατρικο" αυτο μονο καραγκιοζηδες θα πανε να το δουν,
    αλλα και μονο καραγκιοζηδες θα διαμαρτηρηθουν.

    Ένας πολιτισμενος ανθρωπος απλα δε θα ασχολιοταν καθολου,
    αλλα δυστυχως εδω στην Ελλαδα ο λαικισμος δινει ρεστα μαλακίας..

    ΗΛΙΘΙΟΙ ..ΧιμπΑτζήδες, η καλύτερη διαφήμιση
    και αυτοί που δεν ήθελαν να δούν την παράσταση τώρα θα την δούν..

    Καραγκιοζιλίκια Παναγιώταρου!

    Δηλ. που διαφέρει από τους ισλαμοφασίστες; (βίντεο)

    Άστους ρε μαλάκ@ να κάνουν ότι θέλουν στα σκοτεινά καταγώγια που μαζεύονται τα νούμερα σαν τον Τατσόπουλο και τη Ρεπούση που πήγαν χθες να δούνε την παράσταση του κώλ@@.

    Μη συμπεριφέρεσαι σαν ισλαμοφασίστας που θα του πεις του άλλου τι να βλέπει και τί όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση