GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπουδαίες μάχες στο ράλι Κορίνθου

Μπορεί να λεγόταν ράλι Κορίνθου, ωστόσο πραγματοποιήθηκε σε μιά ειδική διαδρομή που χρησιμοποιήθηκε μερικώς στο Ράλι Ακρόπολις. Συγκεκρι...

Μπορεί να λεγόταν ράλι Κορίνθου, ωστόσο πραγματοποιήθηκε σε μιά ειδική διαδρομή που χρησιμοποιήθηκε μερικώς στο Ράλι Ακρόπολις. Συγκεκριμένα, για να μειωθούν τα κόστη, επιλέχθηκε να γίνει τρεις φορές η ειδική διαδρομή των Αγίων Θεοδώρων, που απέφερε νικητή του αγώνα τον Λάμπρο Αθανασούλα με Mitsubishi Lancer Evo 9 και συνοδηγό το Νίκο Ζακχαίο.
Στο ράλι συμμετείχαν 53 πληρώματα, γεγονός ενθαρρυντικό για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Οι μάχες ήταν πολλές και το θέαμα κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Δεύτερος τερμάτισε ο Γρηγόρης Νιώρας με Subaru Impreza και συνοδηγό τον Κώστα Κακαλή, ενώ τρίτος ήταν Θέμης Χαλκιάς με συνοδηγό τον Λεωνίδα Μαχαίρα στα μπάκετ του Mitsubishi Evo 8. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλήρωμα εμφαβίστηκε ξανά σε αγώνα έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια.
«Η επανεμφάνισή μας μετά από τόσο καιρό ήταν εξαιρετική. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας τον οποίο ευχαριστηθήκαμε. Το αυτοκίνητο αποδείχτηκε αξιόπιστο και η 3η θέση δικαιώνει τις προσπάθειές μας», δήλωσε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση