GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θέλω να αποκτήσω το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο»

Η 44χρονη Λέισι Γουάιλντ ήταν αγοροκόριτσο όταν ήταν μικρή. Δεν βαφόταν, δεν την ενδιέφεραν τα σέξι ρούχα και δεν είχε φίλο. Η μία και...

Η 44χρονη Λέισι Γουάιλντ ήταν αγοροκόριτσο όταν ήταν μικρή. Δεν βαφόταν, δεν την ενδιέφεραν τα σέξι ρούχα και δεν είχε φίλο. Η μία και μοναδική, περιστασιακή σχέση της, κατέληξε σε μία εγκυμοσύνη και η Λέισι βρέθηκε σε τρυφερή ηλικία με ένα μωρό στην αγκαλιά και χωρίς λεφτά στην τσέπη.
Αφού προσπάθησε να τα βγάλει πέρα δουλεύοντας ως σερβιτόρα στην Καλιφόρνια, της ήρθε η ιδέα να αλλάξει την εμφάνιση και τη ζωή της: αποφάσισε να γίνει η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο και να δουλέψει ως μοντέλο, εκμεταλλευόμενη το μπούστο της!
Από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, η Λέισι, που είναι μητέρα έξι παιδιών, έχει κάνει 12 αυξητικές στήθους και έχει αποκτήσει «προσόντα» που ζυγίζουν 11 κιλά! Πάντως, αν θέλει πράγματι να αποκτήσει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο, έχει μέλλον, καθώς μέχρι στιγμής, το δικό της είναι το έβδομο στη σειρά!
Η Λέισι έχει κάνει ακόμη πολλές επεμβάσεις, στην κοιλιά, στα χείλη και στους γλουτούς. Και, όπως δηλώνει η ίδια, η προσπάθειά της να μοιάσει με την Barbie, έχει αποφέρει καρπούς: «Βγάζω περίπου 250.000 δολάρια το χρόνο. Νομίζω ότι αξίζει όλη την ταλαιπωρία και τα χειρουργεία».
Περί ορέξεως…


2 σχόλια

  1. ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, Η ΜΙΣΗ ΝΔ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.
    ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Η ΜΙΣΗ ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. σου αρέσει το μπουκάλι στην κωλοτρυπίδα σου ...εε........!!



    το ΠΑ$$ΟΚ είναι πάντα ΕΔΩ.

    απλώς, τώρα τελευταία το λένε και..£ΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση