GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλεγχοι του ΣΔΟΕ για λαθρεμπόριο καυσίμων

  Εκτεταμένους ελέγχους σε φορτηγά διεξάγει το ΣΔΟΕ στα σύνορα με την Αλβανία, των Σκοπίων και τη Βουλγαρία, προκειμένου να διαπισ...

 
 Έλεγχοι του ΣΔΟΕ για λαθρεμπόριο καυσίμων
Εκτεταμένους ελέγχους σε φορτηγά διεξάγει το ΣΔΟΕ στα σύνορα με την Αλβανία, των Σκοπίων και τη Βουλγαρία, προκειμένου να διαπιστωθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων, κυρίως πετρελαίου κίνησης.
Στο πλαίσιο των ελέγχων συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, δύο Έλληνες και ένας σκοπιανός υπήκοος, οι οποίοι εισήγαγαν αφορολόγητα ή νοθευμένα καύσιμα και στον καθένα επιβλήθηκε πρόστιμο 4.500 ευρώ.
Σε ελέγχους για παραβάσεις του ΦΠΑ αποκαλύφθηκε εικονική συναλλαγή με πλαστό τιμολόγιο ύψους 610.000 ευρώ μεταξύ της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας και ενός κρατούμενου στις φυλακές.
Σε άλλη περίπτωση, συνταξιούχος που λάμβανε επίδομα ΕΚΑΣ, φέρεται να διατηρεί ατομική επιχείρηση υπηρεσιών ιδιωτικής φύλαξης και να εκδίδει 15 τιμολόγια παροχής υπηρεσιών ύψους 11.128.131 ευρώ. .
Από ελέγχους του ΣΔΟΕ μπήκε, τέλος 1.087.000 ευρώ από  εκποίηση κατασχεμένων καυσίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση