GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μένει στη Λότους ο Κίμι...

Ως φυσικό επακόλουθο χαρακτήρισαν οι Κίμι Ραϊκόνεν και Ερίκ Μπουγιέ την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο φινλανδός πιλότος δήλωσε ικαν...

Ως φυσικό επακόλουθο χαρακτήρισαν οι Κίμι Ραϊκόνεν και Ερίκ Μπουγιέ την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ο φινλανδός πιλότος δήλωσε ικανοποιημένος από την Lotus, τονίζοντας πως μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία, την ώρα που το αφεντικό της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ, επισήμανε πως το να βρίσκονται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος των πιλότων είναι κάτι που οφείλεται στο ταλέντο και τα κίνητρα του «Iceman».
«Νομίζω ότι η επιστροφή μου στο πρωτάθλημα πήγε πολύ καλά και η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να μονομαχώ για το πρωτάθλημα των πιλότων αυτή τη χρονιά, κοιτάζοντας που βρίσκονταν η ομάδα το 2011. Συνεπώς, είναι ευχάριστο το ότι έχουμε ανέβει στο βάθρο αρκετές φορές.
Νιώθω πολύ καλά με τη Lotus, μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία. Το να συνεχίσω μαζί τους και την επόμενη χρονιά ήταν μια αναμενόμενη επιλογή για μένα και τώρα ανυπομονώ για το επόμενο βήμα με την ομάδα την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο φινλανδός πιλότος.
Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν οι δηλώσεις του αφεντικού της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ:
«Ο Κίμι έχει κάνει μία εντυπωσιακή επιστροφή στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Με το που μπήκε στο μονοθέσιο για πρώτη φορά φέτος, έδειξε πως δεν έχει χάσει ούτε την τεχνική του, ούτε τα κίνητρα του. Για τη Lotus το να διεκδικεί το πρωτάθλημα φέτος οφείλεται κατά πολύ στη συνεισφορά και το ταλέντο του Κίμι».
Ο Ραϊκόνεν τρεις γύρους πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Πηγή: Sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. H τρόικα απειλεί και ξαναφέρνουν όσα δεν ψηφίστηκαν σήμερα σε άλλα νομοσχέδια ! Ο Αντωνάκης τρέμει και απειλεί τους βουλευτές του. Ο Βαγγελάκης τα ίδια, την ώρα που το κόμμα του χαροπαλεύει ανάμεσα στο 3- 5%, δηλαδή δεν θα έχει ούτε τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα, αν καταφέρει να μπει στη Βουλή. Η ΔΗΜΑΡ παίζει παιχνίδι σκοπιμοτήτων και ψηφίζει τα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα που θα λυγίσουν τους Έλληνες ! Πολιτικοί νάνοι, οι βουλευτές των 3 κομμάτων, ψηφίζουν την εξόντωση των Ελλήνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση