GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπαραθέσεις στη Βουλή για την επίμαχη λίστα

Με έντονο ύφος απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που προσπάθησαν να τον διακόψουν λέγοντας:...

Με έντονο ύφος απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που προσπάθησαν να τον διακόψουν λέγοντας: «έχουμε κι εμείς καθαρά χέρια».
Σε άλλο σημείο της εισήγησής του ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου παριστάνουν τις «μωρές παρθένες και πως αν υπήρχε πολιτική βούληση, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα είχαν δώσει ήδη όλα τα ονόματα στη Δικαιοσύνη».
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ρώτησε «γιατί δεν ζητάτε την λίστα από τους Γάλλους;» για να του απαντήσει ο υπουργός Αιγαίου Κ. Μουσουρούλης ότι έχει ήδη ζητηθεί. «Η λίστα έπρεπε να έρθει πετώντας… Ποιος καλύπτει τους κλέφτες; Έπρεπε να είναι στη Δικαιοσύνη! Όλο το σύστημα που σιτίζετε υπάρχει σε αυτή τη λίστα!» απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Στη συνέχεια ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του είπε: «Μας λέτε φασίστες και ναζί, αλλά εμείς έχουμε καθαρά χέρια. Ο σκοπός είναι να κρυφτεί η αλήθεια ότι έχουμε καθαρά χέρια. Έχουμε εντιμότητα και καθήκον να επιβάλλουμε με κάθε νόμιμο μέσο την κάθαρση!».
Και συνέχισε: «Έχετε διαλύσει τους τοκογλύφους της Τρόικας και δεν καθάρισε ο ψηλός… 1.90 ο Σαμαράς, ή ο Βενιζέλος που έχει τον ανάλογο όγκο για να εκτοπίζει τον αντίπαλο, αλλά ο… γίγας της επαναστατικής αριστεράς κυρ Φώτης Φανούρης Κουβέλης που διέλυσε τους Τροικανούς»…

2 σχόλια

  1. Έρχεται ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί αύριο στη δοξολογία του Αγ. Δημητρίου, την ώρα που με τα νέα μέτρα βάζει ταφόπλακα στον Ελληνισμό ! Πόσοι θα αντέξουν ; Πόσα παιδιά θα αντέξουν αυτή την σκληρή λιτότητα και τους μισθούς πείνας και τους αβάσταχτους φόρους ! Ντροπή του ! Ο λαός της Θεσσαλονίκης να τον περιφρονήσει ! Αίσχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. "Η μεγαλύτερη Γαλανόλευκη του κόσμου «στολίζει» το λιμάνι της Θεσσαλονίκης!".

    Μία τεράστια ελληνική σημαία επιφάνειας 480 τετραγωνικών μέτρων θα στολίζει το λιμάνι της πόλης από σήμερα και μέχρι το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

    Τη σημαία παραχώρησε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης ο Δήμος Διδυμοτείχου. Για την έπαρση της σημαίας το ΥΜΑΘ συνεργάστηκε
    με τον ΟΛΘ...Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

    Το 1998 καταγράφηκε στο βιβλίο γκίνες ως η μεγαλύτερη σε επιφάνεια σημαία κράτους.
    Ζυγίζει 130 κιλά.
    Το ζεύγος Χρυσοχόου την είχε παραχωρήσει στο Δήμο Διδυμοτείχου το 1998 για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης.

    Όπως και τότε έτσι και τώρα η έπαρση της σημαίας έγινε με γερανοφόρο όχημα.
    Μέχρι να κατασκευαστεί αυτή η σημαία, τον τίτλο της μεγαλύτερης σημαίας στον κόσμο κατείχε η βραζιλιάνικη, η οποία ήταν κατά 200 τ. μ. μικρότερη.

    Ωιμέεεεεεεεεεεε
    θα σεληνιαστεί ο Μπουτάρης
    και θα φουντάρει στα νερά του Θερμαϊκου.

    Αρε Θόδωρε, θα τον ξεκάνεις τον Κεμαλ/λαγνο Ανθέλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση