GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν μία χούντα κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, βγάζει τους στρατιώτες στους δρόμους

Η έξοδος στρατιωτικών δυνάμεων όχι για παρέλαση αλλά για την περιφρούρηση της παρέλασης, είναι εξέλιξη σοβαρή και άκρως ανησυχητική...


Η έξοδος στρατιωτικών δυνάμεων όχι για παρέλαση αλλά για την περιφρούρηση της παρέλασης, είναι εξέλιξη σοβαρή και άκρως ανησυχητική. Τα όσα υποστηρίζουν, όχι επισήμως αλλά “κρυμμένοι” πίσω από μια δήλωση ενός αξιωματικού (!) δεν πείθουν πλέον κανένα αυτές τις “πονηρές” ημέρες.
Και φυσικά το θέμα δεν είναι αν οι…γεμιστήρες των όπλων ήταν άδειες ή γεμάτες (!), αλλά ότι μία κυβέρνηση που έχει κληθεί να διαχειριστεί μία από τις σοβαρότερες κρίσεις που έχει περάσει αυτή η χώρα, δείχνει ότι δεν έχει αποθέματα ψυχραιμίας. Και με δεδομένο ότι η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμη δυσκολότερη, κάνει αυτή τη διαπίστωση ακόμη πιο ανησυχητική.
Η δεύτερη διαπίστωση είναι ότι η κυβέρνηση και ειδικά η ΝΔ ασκεί πολιτική στα σώματα ασφαλείας και στις ΕΔ όχι με βάση αυτά που πιστεύει, αλλά με βάση τα ανοδικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, τουλάχιστον στις δημοσκοπήσεις. Η προσπάθειά της να διατηρήσει ακραία συντηρητικούς ψηφοφόρους της στο δικό της κομματικό “μαντρί” την οδηγεί στη λογική να έχει υιοθετήσει την πολιτική της “σκληρής πυγμής”, για να πάρει… πιστοποιητικό “συντηρητικών φρονημάτων”. Κι αυτό είναι επικίνδυνο παιχνίδι.
Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η κυβέρνηση δεν έκρυψε την εμπλοκή του στρατού στα μέτρα ασφαλείας της Θεσσαλονίκης αλλά μάλλον τα “διαφήμισε” θεωρώντας προφανώς ότι αυτή η “επίδειξη δύναμης” είναι “αναγκαία”.
Αυτά σ΄ ότι αφορά στην πολιτική ηγεσία. Γιατί υπάρχει και η στρατιωτική. Η οποία μπορεί να υποστηρίζει ότι η παρουσία των στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους της Θεσσαλονίκης είχε χαρακτήρα…επετειακό, όμως ούτε αυτή πείθει. Η συζήτηση για το πως μπορεί να “αξιοποιηθεί” ο μηχανισμός των ΕΔ σε μέτρα ασφάλειας και ισως και καταστολής δεν είναι σημερινή. Τα τρία χρόνια της κρίσης έρχεται και επανέρχεται είτε από το εξωτερικό είτε με ερεθίσματα από το εσωτερικό. Μέχρι τώρα η θέση των ηγεσιών των ΕΔ ήταν σταθερή και αταλάντευτη. Και φυσικά απόλυτα αρνητική. Τα όσα είδαμε και ζήσαμε στη Θεσσαλονίκη έδειξαν ότι υπάρχει πλέον μία αλλαγή που ελπίζουμε ότι δεν θα συνεχιστεί.
Το βέβαιο είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών έχει κυριολεκτικά βγει από τα ρούχα του απ΄ όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη αλλά και από το κλίμα που φαίνεται να διαμορφώνεται και το οποίο προσπαθεί να εμφανίσει περίπου ως “φυσιολογική” την χρησιμοποίηση των ΕΔ σε άλλου είδους αποστολές.
Οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων έχουν τις ευθύνες τους και όπως όλοι μας θα κριθούν.
Στρατός στους δρόμους; Ούτε η δικτατορία δεν το έκανε
Το κείμενο που ακολουθεί προέρχεται από απόστρατο αξιωματικό. Οι απόψεις του για όσα έγιναν χθες στη παρέλαση είναι ενδιαφέρουσες και επικεντρώνονται βέβαια στην απόφαση να χρησιμοποιηθούν επί της ουσίας στρατιωτικές δυνάμεις σε ρόλο αστυνομικό. Κάτι που όπως επισημαίνει δεν είχε κάνει ούτε η δικτατορία.
Διαβάστε την άποψή του:
Ένα σφίξιμο στο στομάχι και μια πικρή γεύση είναι αυτό που ένοιωσα με ευθύνη των ταγών της πολιτείας.
Εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και εβδομήντα δύο από το βροντερό ΟΧΙ οι κρατούντες αποφάσισαν η παρέλαση να είναι κατώτερη της ιστορικής αξίας των γεγονότων και βέβαια να είναι μία παρέλαση μόνο για τους κατ΄ όνομα κρατούντες και χωρίς την συμμετοχή του λαού.
Η απόφαση που πήραν, από τον φόβο της όποιας αντίδρασης του λαού, να απομονώσουν τον λαό από την συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις δηλώνει ότι υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ της κυβερνώσας τρικομματικής αρχής και της λαϊκής βούλησης.
Η χρησιμοποίηση του στρατού σε αστυνομικά καθήκοντα, αδιάψευστος μάρτυρας οι εικόνες που όλοι είδαμε, κάνει το ατόπημα μεγαλύτερο και η ανειλικρινής ανακοίνωση / διάψευση του ΓΕΣ το μεγιστοποιεί και θέτει από μόνη της ηθικό θέμα, ακόμα ίσως και θέμα παραμονής του κ. Α/ΓΕΕΘΑ στην ηγεσία ή και γιατί όχι και αυτού του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην θέση του (ας μου επιτραπεί να υπενθυμίσω ότι ούτε το δικτατορικό καθεστώς δεν είχε προβεί σε τέτοια ενέργεια και την μοναδική φορά που διατυπώθηκαν σκέψεις για χρήση του στρατού δηλαδή των Ναυτικών Δοκίμων σε αστυνομικά καθήκοντα την ημέρα επανόδου στην χώρα του αειμνήστου Κ. Καραμανλή η τότε ηγεσία πολύ ορθά τις απέρριψε).
Οι σημερινοί κρατούντες θα πρέπει να μάθουν ότι ο χειρότερος σύμβουλος είναι ο φόβος και ότι η άσκηση χρηστής διοίκησης προϋποθέτει ειλικρίνεια του διοικούντος.
Οδυσσέας
(Σε αναζήτηση χαμένων Δημοκρατικών Ευαισθησιών)
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

11 σχόλια

  1. Ο Καράογλου "ξεβράκωσε" τον Μπουτάρη! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Κρείττον το σιγάν κυρ Γιάννη!

    Σχολιάζοντας την πρωτοφανή επιτυχία και την εντυπωσιακή συμμετοχή χιλιάδων Θεσσαλονικέων στη «Γιορτή Σημαίας» που διοργάνωσε το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012, για να τιμήσει τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση...

    «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς που τίμησαν με την παρουσία τους τη “Γιορτή Σημαίας” και παρακολούθησαν από κοντά ένα δρώμενο, που σκοπό είχε να αναδείξει τα ιστορικά σημεία και γεγονότα που σημάδεψαν την απελευθέρωση της πόλης μας πριν από έναν αιώνα.
    Η μαζική τους παρουσία αποτέλεσε την καλύτερη απάντηση σε όσους ατυχώς εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι η Θεσσαλονίκη δεν απελευθερώθηκε, αλλά παραδόθηκε στον Ελληνικό Στρατό.

    Αν μη τι άλλο η παραπάνω άποψη αποτελεί ύβρη για τους χιλιάδες Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες που χάρισαν τη ζωή τους στην πατρίδα, για να μπορούμε εμείς σήμερα να αναπνέουμε τον αέρα της ελευθερίας και η Θεσσαλονίκη να μην ονομάζεται… Σελανίκ.*****

    Όσον αφορά στις ατυχείς δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης ότι το Υπουργείο προχώρησε στη διοργάνωση των εκδηλώσεων “αποφασίζοντας και διατάσσοντας”, θα ήθελα να επισημάνω πως ευτυχώς για την αλήθεια, “τα γραπτά… μένουν”.

    Πρώτον: Με έγγραφό του στις 2 Οκτωβρίου 2012, με αριθμό Πρωτοκόλλου 738, το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης ενημέρωσε, ως όφειλε, το Δήμο Θεσσαλονίκης για το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που επρόκειτο να διοργανώσει στις 25, 26 και 27 του ίδιου μήνα. Οι λογικές του “αποφασίζουμε και διατάζουμε” που επικαλείται ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι ξένες προς εμένα, καθώς προσωπικά με ενδιαφέρουν η ενημέρωση και η συνεργασία. Έτσι έχω μάθει και έτσι πορεύομαι στην προσωπική, επαγγελματική και πολιτική μου σταδιοδρομία.

    Δεύτερον: Σε έγγραφο που υπογράφει ο ίδιος ο κ. Μπουτάρης (με ημερομηνία 17 Οκτωβρίου 2012 και με αριθμό Πρωτοκόλλου 6318), σχετικά με την άδεια που ζητήσαμε για την ανάρτηση λαβάρων, σημαιών και θυρεών σε διάφορα σημεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος κλείνει την επιστολή του αναφέροντας τα εξής: “Ευχόμενοι κάθε επιτυχία στη διοργάνωσή σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για ότι άλλο χρειαστεί”.

    Τρίτον: Σε έγγραφο της 15ης Οκτωβρίου 2012 και με αριθμό Πρωτοκόλλου 6436 προς το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων κ. Χασδάϊ Καπόν ανέφερε ότι η υπηρεσία του “ανταποκρινόμενη άμεσα” στο κάλεσμά μας, βρισκόταν στην “ευχάριστη θέση” να μας απαλλάξει “από την καταβολή τελών διαφήμισης για τις αφίσες που θα αναρτηθούν στην πίσω επιφάνεια ορισμένων λεωφορείων του ΟΑΣΘ, για την προβολή των εκδηλώσεων: “Έκθεση Κειμηλίων και Γιορτή σημαίας: στα βήματα των ελευθερωτών”.

    Τέλος στις 18 Οκτωβρίου 2012 και σε έγγραφο από το γραφείο Δημάρχου, με αριθμό Πρωτοκόλλου 6318, το οποίο επίσης υπογράφει ο κ. Μπουτάρης, μας ενημέρωσαν πως εγκρίθηκε το αίτημα του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης για την παραχώρηση της πλατείας Αριστοτέλους και της περιοχής της παραλίας κοντά στον Λευκό Πύργο το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012, “για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας και της Θράκης”.

    Κλείνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω το αρχαίο ρητό: “Κρείττον το σιγάν” και να τονίσω πως στη δύσκολη εποχή που βιώνει η κοινωνία μας, οφείλουμε να στέλνουμε μηνύματα ενότητας και όχι φθηνών εντυπωσιασμών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ο.Π.Λ.Α

    [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Κυβερνοεπίθεση hackers στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών! Διαρροή εγγράφων άνευ προηγουμένου!
    Hackers υπέκλεψαν απόρρητα έγγραφα σχετικά με το χρέος της Ελλάδας!!!



    http://greek-observatory.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EPREPE TO KRATOS NA EIXE PAREI TA METRA TOU APO POLLY PRIN KAI NA PROSTATEUEI TOUS POLITES TOU APO AUTA TA APOVPASMATA.OI 4 AN8ROPOI STHN MARFIN AN TO KRATOS EKANE SWSTA THN DOULIA TOU DEN 8A TOUS EKEGAN ZWNTANOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hackers υπέκλεψαν απόρρητα έγγραφα σχετικά με το χρέος της Ελλάδας!!!


    Κυβερνοεπίθεση με ταυτόχρονη διαρροή απόρρητων και διαβαθμισμένων εγγράφων, πραγματοποίησαν hackers στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που τέθηκαν υπόψη της συντακτικής ομάδας του SecNews τις πρώτες πρωινές ώρες.
    Η νέα ισχυρή κυβερνοεπίθεση, μια από τις σημαντικότερες κατά την άποψή μας των τελευταίων ετών εναντίον Ελληνικών κυβερνητικών δικτύων, είχε κύριο στόχο την διαρροή εγγράφων και πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας (!). Δείτε παρακάτω πως <…>
    ενημερώθηκε η συντακτική ομάδα του SecNews και τα συγκλονιστικά στοιχεία που τέθηκαν στην διάθεσή μας!

    Η ομάδα διαχείρισης της γνωστής και πλέον αξιόπιστης ιστοσελίδας ενημέρωσης planet-greece, ανταποκρίθηκε άμεσα (παρά το προχωρημένο της ώρας) και βοήθησε στην άμεση και ενδελεχή αξιολόγηση των εγγράφων που εκτέθηκαν!
    Η ανώνυμη ενημέρωση
    Το SecNews ενημερώθηκε μέσω ανώνυμου ηλεκτρονικού μηνύματος, στο σύστημα σχολίων της ιστοσελίδας μας, από χρήστη με το ψευδώνυμο “guestanon” σχετικά με την ύπαρξη υπερσυνδέσμου (url) στην γνωστή ιστοσελίδα Anonpaste (σ.σ είναι η ιστοσελίδα που χρησιμοποιούν οι Anonymous παγκοσμίως για την ανώνυμη και ασφαλή ανταλλαγή underground πληροφοριών κάτι σαν το pastebin.com και το pastie.org). Στον εν λόγω υπερσύνδεσμο έχει αναρτηθεί το μήνυμα των hackers σχετικά με την επίθεση, που δίνει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε αλλά και τα πλήρη δεδομένα στα οποία πραγματοποιήθηκε η διαρροή.
    Το μήνυμα της επίθεσης
    Το SecNews παρουσιάζει (μεταφρασμένο) το μήνυμα που έχουν αναρτήσει οι άγνωστοι αναφορικά με την επίθεση:
    “Χαιρετούμε τους πολίτες του κόσμου, Χαιρετούμε τους πολίτες της Ελλάδας, Είμαστε οι Ανώνυμοι.
    Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να καταθέσει σε ψηφοφορία στη Βουλή των Ελλήνων το νέο πακέτο των οικονομικών μέτρων λιτότητας ύψους 13,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αναμένεται
    να παρατείνουν την ύφεση στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα μέτρα λιτότητας, οι συνταξιούχοι έχουν δει ένα 60% πτώση στις συντάξεις τους – πράγμα που σημαίνει ότι οι αποταμιεύσεις μιας ζωής είναι τώρα λιγότερο από το μισό από ότι ανέμεναν. Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση εξετάζει περισσότερες περικοπές, αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης και επιπλέον τοποθετεί ένα ανώτατο όριο για την ελεύθερη παροχή υγειονομικής περίθαλψης σε μόλις € 1.500 ανά άτομο ανά έτος.
    Η Ελλάδα είχε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών στην ΕΕ, αλλά από το 2010, ο αριθμός των ατόμων που αυτοκτονούν έχει αυξηθεί κατά 40%, με ένα μεγάλο ποσοστό αυτών να πραγματοποιείται από άτομα μεγάλης ηλικίας. 68% του πληθυσμού ζει στην Ελλάδα κάτω από το όριο της φτώχιας (δηλαδή, έχουν εισόδημα κάτω από το 60% μέσου όρου του εθνικού εισοδήματος). Το 40% του εισοδήματός τους, το ξοδεύουν για ενοίκια ή για αποπληρωμή δανείων.
    Περισσότερα από 439.000 ανήλικα παιδιά ζουν κάτω από επίπεδο της φτώχειας στην Ελλάδα, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης, σύμφωνα με έκθεση της UNICEF που δημοσιεύεται στις 16 Οκτωβρίου στα πλαίσια της World Feed Day 2012 και στην Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας. Η δημοτικότητα των ακροδεξιών κομμάτων, συμπεριλαμβανομένης της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, έχει αυξηθεί εκθετικά.
    Η κυβέρνησή σας θα αποτύχει. Έλληνες πολίτες, είναι καιρός να επαναστατήσετε. Κάντε το όσο μπορείτε. Θα πρέπει να αντισταθείτε. Είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας.
    Έχουμε αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών. Οι servers της IBΜ δεν μας φάνηκαν τόσο ασφαλείς τώρα, έτσι δεν είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε νέα όπλα στο οπλοστάσιό μας. Μια εξαιρετική μη επιδιορθωμένη αδυναμία για SAP συστήματα είναι στα χέρια μας και ναι θα την χρησιμοποιήσουμε για να φέρουμε το κόλαση.
    Ευχαριστούμε τον “IZL το σκυλί” για αυτή την “καραμέλα.
    Αντλήσαμε απόρρητα κυβερνητικά δεδομένα, κωδικούς κλπ. Πολίτες της Ελλάδας πληρώνετε Τράπεζες και διεθνείς οίκους διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων υψηλού κινδύνου. Είναι η δική σας ζωή. Εξέγερση πρίν να είναι πολύ αργά.
    Τα μέτρα λιτότητας δεν πρέπει να περάσουν. Δεν έχω να πώ τίποτα περισσότερο.”
    Η διαρροή των κωδικών πρόσβασης
    Στη συνέχεια οι hackers αναρτούν εσωτερικούς κωδικούς πρόσβασης του Υπουργείου Οικονομικών και συνδέσμους με έγγραφα που μπορεί να κατεβάσει ο οποιοσδήποτε.
    Δείτε το μήνυμα όπως ακριβώς έχει αναρτηθεί (σ.σ λόγω του απορρήτου των δεδομένων και πληροφοριών που αναρτήθηκαν το SecNews δεν δημοσιεύει τον σύνδεσμο και έχει προβεί σε επιλεκτική απόκρυψη στοιχείων και πληροφοριών για να μην εκτεθούν σημαντικά δεδομένα του Υπουργείου Οικονομικών).

    Έχουμε αποκρύψει τους συνδέσμους που δίνουν στην δημοσιότητα οι Anonymous και περιέχουν απόρρητα δεδομένα Υπουργείων, Οργανισμών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

    Τα στοιχεία που δίνουν στην δημοσιότητα οι hackers περιλαμβάνουν ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης πιθανόν από εσωτερικό σύστημα του Υπουργείου. Εντύπωση προκαλεί η συχνή χρήση ευκολομνημόνευτων κωδικών (ακόμα και 123456) από πλήθος χρηστών υπογραμμίζοντας σαφέστατα την έλλειψη επαρκούς πολιτικής ασφάλειας ακόμα και στο πιο απλό, δηλαδή την επιλογή ενδυναμωμένων κωδικών πρόσβασης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ 3%, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ !

    ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ !

    ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΗΧΗΡΗ ΠΤΩΣΗ, ΕΝΩ Η Χ.Α , ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 15 %, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔΟΥΛΑ !
    ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι,κύριε θερμέ θιασώτη των "δημοκρατικών ευαισθησιών",
    να άφηνε το κράτος τις λίγες δεκάδες εκείνων των περίεργων,περιθωριακών διεθνιστών,θολοκουλτουραίων,που βγάζουν σπυριά και μόνο στην θέα της ελληνικής σημαίας,να κάνανε μπάχαλο και να αμαυρώσουν την ιστορική μέρα της 28ης Οκτωβρίου που αν μη τι άλλο ακτινοβολεί ισχυρό μήνυμα ενότητας του ελληνικού λαού.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.secnews.gr/archives/52759
    ΔΕΊΤΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ..

    [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Κυβερνοεπίθεση hackers στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών! Διαρροή εγγράφων άνευ προηγουμένου!
    Hackers υπέκλεψαν απόρρητα έγγραφα σχετικά με το χρέος της Ελλάδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ttp://www.secnews.gr/archives/52759
    ΔΕΊΤΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ..

    [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Κυβερνοεπίθεση hackers στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών! Διαρροή εγγράφων άνευ προηγουμένου!
    Hackers υπέκλεψαν απόρρητα έγγραφα σχετικά με το χρέος της Ελλάδας!!

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΡΊΖΕΙ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΑΛΒΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ.
    ΣΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ,ΕΝΩ ΜΕ ΛΥΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΠΙ- ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ. Ο ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΚΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ '45, ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν μοιράζανε δισεκατομμύρια δανεικά, σε ένα κλίμα γενικού χαβαλέ, μίζας και αυθαιρεσίας, τότε είχαμε δημοκρατία υψηλών προδιαγραφών. Τώρα, επειδή τον γελάσανε τον αγέρωχο τσολιά, τα έχει πάρει στο κρανίο. Δεν πειράζει, θα συνέλθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση