GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΔΗΜΑΡ ενέκρινε με πλειοψηφία τα μέτρα, 21 τα "οχι"...

Mε ευρεία πλειοψηφία (104 μέλη από τα 110) εγκρίθηκε το Σχέδιο Πολιτικής Απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ για το νέο πακέτο μ...

Mε ευρεία πλειοψηφία (104 μέλη από τα 110) εγκρίθηκε το Σχέδιο Πολιτικής Απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ για το νέο πακέτο μέτρων, ενώ 21 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής κατέθεσαν ξεχωριστό σχέδιο που ζητούσε την καταψήφιση του πακέτου μέτρων.
Ο βουλευτής Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, κατέθεσε πρόταση για διαδήλωση έξω από την γερμανική πρεσβεία, με την πρόταση να πεφτει στο κενό μιας καο έλαβε μηδέν ψήφους, ενώ υπήρξαν και δύο λευκά.
 

9 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι να απορεί κανείς με το θράσος του Κουβέλη και των συνοδοιπόρων του. Αφού μπαρούφιασαν τον κόσμο με προγραμματικές συμφωνίες και άλλες πονηριές, μόλις έσκασε ότι έρχεται το Δ’ Ραιχ στην Αθήνα πέταξαν το φύλλο συκής. Τέτοια πρεμούρα. Που ξέρατε μπορεί η Ανγκελα να μας έφερνε το κατοχικό δάνειο και να μην χρειαζότανε μέτρα. Ας περιμένατε λίγο πριν ξευτιλιστείτε πλήρως. Τσιριμώκος με τα όλα του ο κυρ Φώτης. Η τύχη του προδιαγεγραμμένη. Καληνύχτα και θα σας βρούμε στην κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο υψος του ο Κουβελης, δεν πεφτει στο επιπεδο των (πούστηδων).. £ΥΡΙΖΑιων

    Μπορεί οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ να τραγουδούσαν την περασμένη εβδομάδα "Τα δικαιώματά μας τα έκανες κουρέλι, άντε και γ*****υ σύντροφε Κουβέλη",
    Ωστόσο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δε σήκωσε το γάντι, αποφασίζοντας να απαντήσει μόνο σε πολιτικό επίπεδο: "Εγώ δεν θα σταθώ στο ύφος και το ήθος που χαρακτηρίζουν αυτές τις επιθέσεις που αποδεικνύουν απλώς πόσο έχει απομακρυνθεί ένα κομμάτι αυτού του χώρου από τις πρακτικές της ανανεωτικής αριστεράς", τόνισε αρχικά ο Κουβέλης, και συμπλήρωσε:

    "Θα παραμείνω αυστηρά σε πολιτικό επίπεδο. Κάτι ενοχλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι η αντοχή της ΔΗΜΑΡ.
    Είχε την ψευδαίσθηση ότι αναλαμβάνοντας κυβερνητικές ευθύνες και υποχρεώσεις η ΔΗΜΑΡ θα εξοστρακιζόταν από τον χώρο της αριστεράς και θα άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο κυρίαρχο. Αυτό δεν συνέβη, η ΔΗΜΑΡ άντεξε και οι προοπτικές και η πρόκληση ανασύνταξης ενός ευρύτερου χώρου – του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού – είναι μπροστά μας.
    Αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΑ καλα οι Τσολακογλοι παντα θα υπαρχουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΟΛΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΝΕΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ ο υ β ε λ α ρ ί α κουβελαρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουβέλη για ρώτα το Καρατζαφέρη ποιά θα είναι η τύχη σου. Το καλό με την επιμονή των Γερμανών είναι ότι δεν αφήνουν τους εγχώριους υπαλλήλους τους να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα. Ούτε χρόνο δε θα βγάλει η τρικομματική.

    Μετλα θα έρθει η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ που βέβαια με τους ρυθμούς που μεταλάσεται θα έχει γίνει επίσης ΠΑΣΟΚ και ίσως χειρότερα μιας και οι καιροί είναι πολύ πιο δύσκολοι. Με το ξεβράκωμα και του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν χαθεί όλες οι αυταπάτες από το λαό για το τι είναι αριστερά και ποιός είναι ριζοσπάστης. Θα έχει καταλάβει ότι αν δε σπάσει αυγά δε θα κάνει ομελέτα και τότε η ένοπλη εξέγερση για μια σοσιαλιστική κοινωνία θα είναι πολύ κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι κουβεληδες ειναι καριεριστες δεξιοι που ντρεπονται να το πουνε..

    οι μαλακες που τους ψηφισανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση