GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση της Λούκας Κατσέλη για τα περί ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λούκα Κατσέλη με την οποία απαντά στην στήλη «Μικροπολιτικός» των «Νέων» και σε δημοσίευμα που προανήγγειλε τ...


Ανακοίνωση εξέδωσε η Λούκα Κατσέλη με την οποία απαντά στην στήλη «Μικροπολιτικός» των «Νέων» και σε δημοσίευμα που προανήγγειλε την προσχώρησή της στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η πρώην υπουργός διαψεύδει την πληροφορία, απαντώντας μάλιστα σε αυστηρό τόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αγαπητέ Μικροπολιτικέ,
Θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο σε εκδήλωση ενημέρωσης για τα υπερχρεωμένα  νοικοκυριά,  οργανωμένη από το Δίκτυο Κοινωνικής  Στήριξης στη Ναύπακτο την περασμένη εβδομάδα,  να «αποκαλύψω την προσχώρηση μου στο ΣΥΡΙΖΑ».  Επομένως, ο πληροφοριοδότης σου μάλλον ήθελε να ταυτίσει την κριτική στάση, τόσο τη δική μου όσο και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ απέναντι στην αδιέξοδη πολιτική της βίαιης λιτότητας και στην ενδοτική πολιτική της κυβέρνησης με μελλοντικές κομματικές επιδιώξεις. Την επόμενη φορά ας είναι περισσότερο προσεκτικός γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει.
Φιλικά Λούκα Τ.  Κατσέλη». Πηγή: newpost.gr

4 σχόλια

  1. Τα ορφανα του ..σοσιαλισμου

    Το να λέει κανείς στην κοινωνία ότι εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ είναι σαν να δηλώνει ζηλωτής Χριστιανός σε συνάθροιση φανατικών Μουσουλμάνων.

    Αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα κενό στην πολιτική ζωή.
    Ένα κενό που σπεύδουν να το καλύψουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιο κοντά στην γραμμή του τερματισμού.

    Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ένα μεγάλο κομμάτι του παλαιοκομματικού ΠΑ$$ΟΚ έσπευσε να ενταχθεί στο £ΥΡΙΖΑ.
    Το ένστικτο των...μπαρουτ$$$$$$
    καπνισμένων συνδικαλιστών και λοιπών αγωνιστών των άλλοτε κραταιών κλαδικών και τοπικών οργανώσεων του Κινήματος είναι σχεδόν αλάνθαστο.

    Ιστορικά το κόμμα του κ. Τσίπρα ίσως κληθεί να διαδραματίσει τον ρόλο που παίζει η ασφάλεια της χύτρας, η οποία θα πρέπει να ανοιχτεί για να βγει από το σκεύος ο πολύς ατμός.
    Κάτι που στο παρελθόν έκανε και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό που έλκει πολλούς πρώην οπαδούς του Ανδρέα Παπανδρέου στις γραμμές του κ. Τσίπρα.

    Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι Ανδρέας Παπανδρέου.
    Ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στελεχιακό δυναμικό ανάλογο με εκείνο που διέθετε το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απατεώνες, κλέφτες, σοσιαληστές, αριστεροί με δεξιές τσέπες μέχρι και τώρα που η Ελλάδα έχει βουλιάξει δίνεται λυσσαλέες μάχες οπισθοφυλακών για να προστατέψετε τα συντεχνιακά συμφέροντα.
    Καλύτερα το ΔΝΤ και η τρόϊκα απο σας απατεώνες σκατόψυχοι κλέφτες και αγύρτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άει κυρά μου ν' αλλάξεις καμμιά πάπια του γεράσιμου και μη μας τα ζαλίζεις πιά. Έχεις τελειώσει, και η μεγαλύτερη μαλακία του τσίπρα θα είναι να περιμαζώξει κάτι και σαν ελλόγου σου και του παπουτσή στο σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τραβα σπιτι σου που θες και πολιτικη αφου βλεπεις οτι εισαι αχριστη...οτι και να κανεις στον πατο θα εισαι μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση