GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αστον ζητεί από τον Τσάβες να τείνει το χέρι σε όλο το λαό

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Αστον ζήτησε σήμερα από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες να επωφεληθεί από τη ν...

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Αστον ζήτησε σήμερα από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες να επωφεληθεί από τη νέα του εξαετή θητεία για να «τείνει το χέρι σε όλους τους τομείς της κοινωνίας» και να «προωθήσει τις θεμελιώδεις ελευθερίες».
«Σημείωσα τη νίκη του Ούγκο Τσάβες στις προεδρικές εκλογές και θα ήθελα να τον συγχαρώ για την επανεκλογή του», αναφέρει η Αστον στην ανακοίνωσή της.
«Μαζί με τη νίκη έρχεται η ευθύνη», προσθέτει. «Στη διάρκεια της νέας του θητείας, ο πρόεδρος Τσάβες οφείλει να τείνει το χέρι σε όλους τους τομείς της κοινωνίας της Βενεζουέλας για την ενίσχυση των θεσμών της χώρας και την προώθηση των θεμελιωδών ελευθεριών», τονίζει.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος Τσάβες που επανεξελέγη χθες Κυριακή για μια νέα εξαετή θητεία υποσχέθηκε να είναι «καλύτερος πρόεδρος» στη προσεχή του θητεία (2013-2019) και απηύθυνε έκκληση για εθνική ενότητα στην αντιπολίτευση, στην οποία απηύθυνε «ιδιαίτερο» χαιρετισμό γιατί παραδέχτηκε την ήττα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση