GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω»;

Εμφανώς χαρούμενος με την κατάκτηση της τέταρτης πολ ποζίσιον της σεζόν στην πίστα της Ιαπωνίας παρουσιάστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο ...

Εμφανώς χαρούμενος με την κατάκτηση της τέταρτης πολ ποζίσιον της σεζόν στην πίστα της Ιαπωνίας παρουσιάστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν πολύ καλές για τους «κόκκινους ταύρους», επισημαίνοντας πως το μονοθέσιο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.
«Δεν είναι άσχημα, καθόλου άσχημα. Είμαι πολύ-πολύ χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα. Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν άψογες, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο.
Το μονοθέσιο δείχνει καταπληκτικό στη Σουζούκα. Έχουμε δουλέψει πολύ για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, δεν ξέρω τι να περιμένω καθώς σε πίστες σαν και αυτή, όπου φέτος δυσκολευόμαστε, τις προηγούμενες σεζόν ήμασταν πολύ καλοί», ήταν τα λόγια του Φέτελ.
Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση