GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητσοτάκης στηρίζει Κουβέλη!

Σύντομης διάρκειας συζήτηση με δημοσιογράφους είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης του πρώην πρωθυπ...


Σύντομης διάρκειας συζήτηση με δημοσιογράφους είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή.
Ερωτώμενος για το εάν προβλέπει ότι τελικά θα υποχωρήσει ο Φώτης Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ θα συναινέσουν στα εργασιακά, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε, εκπλήσσοντας αρκετούς, «Και γιατί να μην υποχωρήσουν οι Γερμανοί;».
Ο παλαίμαχος πολιτικός σημείωσε ακόμη πως το ζήτημα δεν είναι τι θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, αλλά εάν η Ελλάδα θα επιλέξει να πράξει ό,τι είναι χρειάζεται για να καταστεί ανταγωνιστικό κράτος.
«Εγώ πιστεύω ότι η λύση θα βρεθεί γιατί η Ευρώπη έχει αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα. Το καράβι δεν θα βουλιάξει μέσα στο λιμάνι. Το πρόβλημα δεν είναι τι θα γίνει τώρα, αλλά τι θα γίνει μετά. Αν η Ελλάδα θα γίνει ανταγωνιστικό κράτος. Και σ’ αυτό η πολιτική ηγεσία δεν βοηθάει γιατί δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αντ’ αυτού ακούμε για κόκκινες γραμμές. Πρέπει να καταλάβουμε ότι για να επιβιώσουμε πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικό κράτος και να μάθουμε να ζούμε με αυτά που παράγουμε. Και αυτό η πολιτική ηγεσία οφείλει να το πει καθαρά στους πολίτες», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.
Πηγή: newpost.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση