GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κρι Κρι στο Δείκτη Θεμελιωδών Μεγεθών

Οι μετοχές της πρωτοπόρου Σερραϊκής βιομηχανίας γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ συμμετέχουν στο νέο Δείκτη Θεμελιωδών Μεγεθών του Χρηματιστηρίου Αθηνών...

Οι μετοχές της πρωτοπόρου Σερραϊκής βιομηχανίας γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ συμμετέχουν στο νέο Δείκτη Θεμελιωδών Μεγεθών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο υπολογισμός του οποίου ξεκινά τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012.
Ο νέος δείκτης σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον οίκο FTSE και πρόκειται για την εισαγωγή μιας νέας τάσης στην ελληνική αγορά αναφορικά με τη δημιουργία δεικτών, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία διαφορετική από την ισχύουσα.
Βασικός στόχος του είναι η βελτίωση της εστίασης της επενδυτικής κοινότητας σε εταιρείες με θεμελιώδη στοιχεία που ικανοποιούν συγκεκριμένα ποσοτικά κριτήρια. Η επιλογή μετοχών για συμμετοχή στο Δείκτη βασίζεται σε ένα πλήθος αριθμοδεικτών, που χρησιμοποιούνται για την αποτίμηση εταιρειών και η Κρι Κρι επελέγη για να συμπεριληφθεί ανάμεσα στις δυναμικές ελληνικές εταιρίες που συνιστούν τον Δείκτη Θεμελιωδών Μεγεθών.
 Η Κρι Κρι στο Δείκτη Θεμελιωδών Μεγεθών

1 σχόλιο

  1. Οργή στη βάση της Νέας Δημοκρατίας για τις κωλοτούμπες του κόμματος, που φαίνεται ασυνεπές με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Στελέχη ντρέπονται να βγουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολότητα, ενώ οι τοπικές οργανώσεις ΝΔ και ΟΝΝΕΔ είναι παγωμένες, αφού τα νέα μέτρα 13,5 δισ. ευρώ είναι ακόμα χειρότερα από αυτά του Παπανδρέου- Βενιζέλου. Ο κόσμος πληρώνει τα φάρμακα, δεν βρίσκει γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και παγώνει, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, οικογένειες έχουν πάθει σοκ με τη κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και των φοροαπαλλαγών, ενώ όλοι οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι είναι εξοργισμένοι με τους βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ. Πολλοί φοβούνται άγριες αντιδράσεις των Πολυτέκνων, τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου, που είναι η ημέρα των Πολυτέκνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση