GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τις λίστες Λαγκάρντ και ΣΔΟΕ ζητούν Νάκος και Κακλαμάνης

Τη «λίστα Λαγκάρντ» και τη λίστα με τα ονόματα των πολιτικών που φέρονται να έχουν πλουτίσει παράνομα, ζήτησαν από τον εισαγγελέα του Αρ...

Τη «λίστα Λαγκάρντ» και τη λίστα με τα ονόματα των πολιτικών που φέρονται να έχουν πλουτίσει παράνομα, ζήτησαν από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου των οικονομικών των βουλευτών Αθανάσιος Νάκος, καθώς και ο τέως πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης.
Πρόκειται για τη λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ» με τα 1.901 ονόματα Ελλήνων καταθετών στο εξωτερικό και ειδικά στην Ελβετία και η δεύτερη, η λίστα με τα 36 ονόματα πολιτικών προσώπων που διερευνώνται για παράνομο πλουτισμό από τη δικαιοσύνη.
Ήδη, ο κ. Νάκος έχει ζητήσει και εγγράφως από τον κ. Τέντε να διαβιβαστούν οι λίστες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Επισημαίνεται, πάντως, οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης έχουν αρνηθεί να διαβιβάσουν τις επίμαχες λίστες στην Βουλή.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής τους οι δυο πολιτικοί ανέπτυξαν και προφορικά στον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό την επιχειρηματολογία τους για την αναγκαιότητα διαβίβασης των ονομάτων στο Κοινοβούλιο. Από την πλευρά του ο κ. Τέντες επιφυλάχτηκε να απαντήσει.

1 σχόλιο

  1. Αυτο ειναι το κρατος της πλακας και των κλεφτων.
    Ζητουν οι αρχιλωπωδυτες της βουλης τις λιστες των κλεφτων για να τους καλυψουν οπως ξερουν και το κανουν τελοια ολλα αυτα τα χρονια αντι να ζητησουν απο τη δικαιοσυνη τον ελεγχο ολων αυτων των λοπωδυτων.
    Πιστευω οτι τις ζητουν γιατι φοβουνται μηπως ειναι και οι ιδιοι μεσα.
    Μπορουν αυτοι οι κυριοι να μας πουν ενα κλεφτη πολτικο που επιασαν ολλα αυτα τα χρονια με τις γελοιες εξεταστικες επιτροπες της πλακας και οτι κακο συνοθυλευμα κανουν εκει μεσα που τους πληρωνουμε χρυσαφι.
    Οι μισοι βουλευτες κλεβουν και οι αλλοι μισοι τους καλυπτουν και μετα διαμαρτυρονται οτι τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλη.
    Μια δημοσκοπηση σημερα εχει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τριτο κομμα και πιστευω με μαθηματικη ακριβεια αν συνεχισουν ετσι πολυ γρηγορα θα την κανουν πρωτη και αλοιμονο τους.
    Το προβλημα της χωρας μας εδω και χρονια δεν ειναι οικονομικο αλλα πολιτικο, γιατι οι πολιτικοι μας το μονο που εμαθαν τοσα χρονια να κανουν ειναι να κλεβουν να διοριζουν και να λεν ψεμματα.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση