GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να παραμείνουν υπό έλεγχο οι δαπάνες στην Ε.Ε.»

  Τον τρόπο με τον οποίο θα παραμείνουν υπό έλεγχο οι δαπάνες και τα κόστη στην Ε.Ε. θα συζητήσουν ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβι...

 
 «Να παραμείνουν υπό έλεγχο οι δαπάνες στην Ε.Ε.»
Τον τρόπο με τον οποίο θα παραμείνουν υπό έλεγχο οι δαπάνες και τα κόστη στην Ε.Ε. θα συζητήσουν ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρόμπαϊ, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Λονδίνο.
«Έχουμε το μεγάλο ζήτημα του μελλοντικού προϋπολογισμού, για τον οποίο είμαι βέβαιος πως θα συζητήσουμε, όπως και για το πόσο σημαντικό είναι να κρατήσουμε υπό έλεγχο τα κόστη και τις δαπάνες», δήλωσε ο Κάμερον στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την άφιξη του Βαν Ρομπάι στην πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. θα βρεθούν τον επόμενο μήνα αντιμέτωποι με σκληρές διαπραγματεύσεις όσον αφορά τη συγκρότηση του προϋπολογισμού των 27 για την επόμενη επταετία, με τη Βρετανία να επιμένει πως θα ασκήσει βέτο εάν δει πως οι δαπάνες θα ξεπερνούν το ύψος του πληθωρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση