GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία και Αμερική παραδίδονται στο ρυθμό ενός Νοτιοκορεάτη ράπερ

Ο Παρκ Τζάε Σανγκ με το «Gangnam style» έχει «επιβάλλει» το δικό του χορό στα πιο μοδάτα κλαμπ του πλανήτη O Psy υπέγραψε συμβόλαι...

Ο Παρκ Τζάε Σανγκ με το «Gangnam style» έχει «επιβάλλει» το δικό του χορό στα πιο μοδάτα κλαμπ του πλανήτη
O Psy υπέγραψε συμβόλαιο στις αρχές του Σεπτέμβρη με την δισκογραφική εταιρεία Island Records
 
ΛΟΝΔΙΝΟ
Το όνομά του είναι Psy (προφέρεται «Σάι») και μόλις έγινε ο πρώτος στα χρονικά Νοτιοκορεάτης ράπερ που έφτασε στο Νο1 των βρετανικών καταλόγων μουσικών επιτυχιών.
Ο Παρκ Τζάε Σανγκ (όπως είναι το πραγματικό όνομά του) είναι ένας 35χρονος μουσικός από τη Νότιο Κορέα, ο οποίος εδώ και δυο μήνες με το τραγούδι του «Gangnam style» έχει «επιβάλλει» το δικό του χορό στα πιο μοδάτα κλαμπ του πλανήτη.
Το τραγούδι του Psy μετράει ήδη 326 εκατ. «χτυπήματα» σε δύο μόλις μήνες κυκλοφορίας στο youtube, γεγονός που το καθιστά ως το πιο δημοφιλές κομμάτι στην ιστορία της ιστοσελίδας -και φυσικά όλοι προσπαθούν να μιμηθούν τα βήματα του «χορού του ιππέα».
«Όταν χορεύεις, θα πρέπει να σκέφτεσαι ότι ιππεύεις ένα αόρατο άλογο με το κάτω μέρος του κορμιού σου», συμβουλεύει ο 35χρονος μουσικός, προσθέτοντας πως «ο χορευτής θα πρέπει να κάνει πηδηματάκια δεξιά κι αριστερά και να προτάσσει τα χέρια του χαλαρά σαν να κρατάει τα γκέμια ενός αόρατου αλόγου».
Ο τίτλος του τραγουδιού, όπως έχει εξηγήσει ο ράπερ, είναι μια έκφραση στην αργκό της κορεατικής γλώσσας που παραπέμπει στον τρόπο ζωής των κατοίκων του Γκανγκνάμ, μιας εύπορης περιοχής στα προάστια της πρωτεύουσας Σεούλ.
Στις ΗΠΑ ο Psy είναι διάσημος καθώς εμφανίστηκε στην εκπομπή υψηλής τηλεθέασης της Έλεν Ντετζένερις όπου η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του ζήτησε να διδάξει τον διάσημο χορό του στην τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ενώ πριν μερικές ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον μάνατζερ που προωθεί το νεανικό είδωλο Τζάστιν Μπίμπερ.
Σχόλια αναγνωστών (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση