GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΑΡ: Η απαγόρευση των συναθροίσεων δεν είναι ψύχραιμη στάση

Σοβαρότητα και σύνεση ζητάει με ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ, αναφορικά με την απαγόρευση των συναθροίσεων λόγω της επίσκεψης Μέρκελ σ...


Σοβαρότητα και σύνεση ζητάει με ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ, αναφορικά με την απαγόρευση των συναθροίσεων λόγω της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:
«Η ΔΗΜΑΡ υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι η επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας, είναι μια ευκαιρία για την προβολή των Ελληνικών θέσεων και την αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που μπορεί να προκύψει από τις συναντήσεις της με την ελληνική πολιτική ηγεσία.
Η ανακοίνωση τύπου της ΓΑΔΑ δεν συνιστά ψύχραιμη στάση απέναντι σε λαϊκές διαμαρτυρίες επειδή δίνει την εντύπωση γενικευμένης απαγόρευσης συναθροίσεων.

3 σχόλια

  1. ΑΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ '67 ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΤΟ "ΤΙΠΟΤΑ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός! Ο λαός πρέπει να μπορεί να διαμαρτύρεται δημοκρατικά (με κουκούλα, κράνος, ή και χωρίς, με ψευδομάρτυρες και ψευτοδικηγόρους και βαριοπούλες για την προμήθεια μαρμάρων) όπου και όποτε γουστάρει.

    Μπράβο Φώτη, δεν μας απογοήτευσες, γιατί εδώ που τα λέμε είχες αρχίσει να χάνεις τη φρεσκάδα που χαρίζει η επαναστατική γυμναστική (Προπύλαια, Σταδίου, Σύνταγμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι! Ελεύθερη η ξεφτίλα και η καφρίλα σε Ομόνοια-Σταδίου-Παν/μίου και Σύνταγμα: Η Αστυνομία απαγορεύει τις διαδηλώσεις σε περιοχές που θα κινηθεί η Μέρκελ!

    [Πριν οι μαλάκ@@ αρχίσουν τα "πρωτοφανές" "δεν ξανάγινε" "έχουμε χούντα" κ.λπ να θυμίσουμε ότι το 1999 που είχε έρθει ο Κλίντον είχε απαγορευθεί η πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικάνικη πρεσβεία... και βέβαια είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας κάτι για το οποίο φαντάζομαι είναι αποφασισμένοι όσοι πάνε αύριο στην πορεία... οπότε δεν θέλω κλάψες]

    Tι λέει σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ!

    Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Αθήνας με απόφασή του απαγορεύει τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας και στην Αττική Οδό, όπου θα κινηθεί η Μέρκελ!

    Αντίθετα οι κάφροι μπορούν να τα γαμήσ@@@ τη μάνα σε Ομόνοια, Σταδίου, Παν/μίου και Σύνταγμα, οπότε μη μας ζαλίσουν τα αρχίδ@@ με "γύψους" (όπως λέει ο Παπαδημούλης) και "χούντες"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση