GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στη Θεσσαλονίκη

Ο δήμος Θεσσαλονίκης και το Εργαστήριο Ραδιοεπικοινωνιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εγκατέστησαν τρεις μετρητές κατα...

Ο δήμος Θεσσαλονίκης και το Εργαστήριο Ραδιοεπικοινωνιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εγκατέστησαν τρεις μετρητές καταγραφής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στους Σταθμούς Ελέγχου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης και Μετεωρολογικών Παραμέτρων στις οδούς Ι. Δραγούμη με Εγνατία, Λαγκαδά και Κουτηφάρη και 25ης Μαρτίου με Καρακάση. Ένας τέταρτος σταθμός προγραμματίζεται να τοποθετηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Οι σταθμοί του ΠΕΔΙΟΝ24 καταγράφουν σε 24ωρη βάση το συνολικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που προκαλείται από διάφορες πηγές, όπως η ραδιοφωνία, η τηλεόραση και η κινητή τηλεφωνία. Έτσι δίνεται στο κοινό η δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα και αξιόπιστα για τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας οποιαδήποτε στιγμή.
Τα στοιχεία είναι άμεσα διαθέσιμα και αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων, ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να αναζητήσει στοιχεία από το παρελθόν, οποιαδήποτε στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση