GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την ΜΙΤ στον Οτσαλάν στέλνει ο Ερντογάν …Απελπισμένος απο τι ς Τουρκικές Απώλειες !

Η Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας η περιβόητη (ΜΙΤ) θα μπορούσε να μεταβεί στο Ιμραλί όπου κρατείται ο Ηγέτης των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτ...

Η Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας η περιβόητη (ΜΙΤ) θα μπορούσε να μεταβεί στο Ιμραλί όπου κρατείται ο Ηγέτης των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν και να έχει συνομιλίες μαζί του για βρεθεί λύση ώστε να τερματίσουν οι Κούρδοι Αντάρτες του PKK τις επιχειρήσεις εναντίον των Τουρκικών Δυνάμεων …δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν !
Η “MİT μπορεί να κάνει οποιοδήποτε είδος της κίνησης, ανά πάσα στιγμή … Για παράδειγμα, αν είναι απαραίτητο να πάει στο Ιμραλί ακόμη και αύριο, θα ήθελα να πω στην MİT οτι μπορεί ο Επικεφαλής «Κάνε ό, τι πρέπει να γίνει,” είπε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια της πτήσης επιστροφής του από το Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με το ιδιωτικό τηλεοπτικό NTV σήμερα.
Οι συνομιλίες αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν, αν είναι να φέρουν λύση και δεν πρέπει να θεωρείται μια κίνηση υποστήριξης της τρομοκρατίας, πρόσθεσε.
 Την ΜΙΤ στον Οτσαλάν στέλνει ο Ερντογάν …Απελπισμένος απο τι ς Τουρκικές Απώλειες !Να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι στην Τουρκίας έχει στοιχίσει πάνω από 40.000 νεκρούς από τότε που οι Κούρδοι έλαβαν τα όπλα !Οι απώλειες σε μέσα και προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πέραν απο κάθε σχεδιασμός και υπάρχει ορατός ο κίνδυνος των πολλαπλών λιποταξιών στον Τουρκικό Στρατό και όσοι από αυτούς πάνε να υπηρετήσουν στα ανατολικά σύνορα είναι χαμένοι από χέρι …
Οι Τούρκοι έχουν χάσει τα 6 από 10 ελικόπτερα και μάλιστα από αντάρτες οπλισμένους μόνο με ρουκέτες και δεν μιλάμε για απλά ελικόπτερα αλλά για COMBRA …!
Αξιωματικοί της Τουρκίας όμως αναφέρουν ότι ο Οτσαλάν έχει χάσει την εμπιστοσύνη ως Ηγέτης των Κούρδων και μια συμφωνία μαζί του δεν θα έχει καμιά περίπτωση εκεχειρίας !!
σσ Ο: Έτσι νομίζουν. Ειδικά για το PKK, ο Άπο θα είναι πάντα ο ηγέτης. Ο Ερντογάν γνωρίζει πολύ καλά πως μόνον αυτός μπορεί να ελέγξει τις εξελίξεις, γι’ αυτό και σπεύδει έντρομος.
Βετεράνος
filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση