GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Σερβία παραμένει σε ευρωπαϊκή τροχιά»

«Δεν υπάρχει αλλαγή της πορείας μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση» ανακοινώθηκε από το γραφείο της αντιπροέδρου της σερβικής κυβέρνησης και υ...

«Δεν υπάρχει αλλαγή της πορείας μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση» ανακοινώθηκε από το γραφείο της αντιπροέδρου της σερβικής κυβέρνησης και υπεύθυνης για θέματα ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης Σούζανα Γκρούμπεσιτς.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση της χώρας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης και το πρώτο σημείο του κειμένου της συμφωνίας για το σχηματισμό του κυβερνώντος συνασπισμού.
Με αφορμή τις αντιδικίες που εμφανίζονται στην κοινή γνώμη για το αν η Σερβία απομακρύνεται από τη διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης ή όχι η κ. Γκρούμπεσιτς επισημαίνει: « Η πορεία μας προς την Ευρώπη αποκλείεται να αλλάξει και η σημερινή κυβέρνηση κέρδισε την υποστήριξη της Βουλής με εντολή να υλοποίησει αυτό ακριβώς, το πρόγραμμα».
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, τονίζεται, επίσης, ότι «ο δρόμος της ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ούτε εύκολος ούτε απλός, αλλά είναι ο μόνος δρόμος που θα μετατρέψει τη Σερβία σε μία χώρα με τακτοποιημένο πολίτευμα, καλύτερη οικονομία και υψηλότερο βιοτικό επίπεδο».

1 σχόλιο

  1. Με τη κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά, των φοροαπαλλαγών για φροντιστήρια και άλλα μαθήματα, τη κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων, τους νέους φόρους στα ακίνητα, όχι μόνο τα παιδιά μας δεν θα ψηφίσουν ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, αλλά όσα είναι μέσα στην ΟΝΝΕΔ και ν. ΠΑΣΟΚ θα φύγουν.
    Μην περιμένετε ψήφους από τα παιδιά των Ελλήνων, σαπιοπροδότες ! Μαύρο παντού, σε κάθε κάλπη. Αν φοράτε παντελόνια αποχωρήστε από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση