GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ανοησίες» τα περί προκήρυξης εκλογών μετά τα μέτρα

Έντονη είναι η αντίδραση συνεργατών του πρωθυπουργού σε πληροφορίες που όπως υποστηρίζουν διακινούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κι εμφανί...



Έντονη είναι η αντίδραση συνεργατών του πρωθυπουργού σε πληροφορίες που όπως υποστηρίζουν διακινούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κι εμφανίζουν τον Αντ. Σαμαρά έτοιμο να προκηρύξει εκλογές μετά την ψήφιση των μέτρων.

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζουν τις συγκεκριμένες φήμες ως «ανοησίες» κι επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση συνεργασίας των τριών κομμάτων έχει προοπτική τετραετιας, ξεκαθαρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία πρόθεση να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία την επομένη της ψήφισης των νέων μέτρων.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπάρχει καμία μεθόδευση από την πλευρά της κυβέρνησης σχετικά με την τελική μορφή του πακέτου των νέων μέτρων που θα φτάσει σύντομα στη Βουλή.

Πηγή: iefimerida.gr
Πηγή: epikaira.gr

7 σχόλια

  1. thes de thes tha ginoun
    malaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρόμαξε η "έτοιμη να κυβερνήσει" Αριστερά ...!!!

    Και "μαλώνει" τον Σαμαρά που πάει να τινάξει στον αέρα την συγκυβέρνηση...

    Λίγο κόντεψε να βάλει σαν πρωτοσέλιδο τόν τίτλο η ΑΥΓΗ..
    "Σταμάτα να παίζεις με τα νεύρα μας"

    Εύλογα δημιουργείται η απορία στον κάθε νοήμονα αναγνώστη : ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ να κατηγορείτε την κυβέρνηση αυτή βάζοντας μπροστά διάφορα "κοσμητικά"...

    Τώρα λοιπόν που ο ίδιος ο Σαμαράς ΡΙΣΚΑΡΕΙ την πτώση της εσέις τον κατηγορείτε για αυτό ;;;

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ :::

    Φυσικά και δεν πάτε.
    Θέλετε ΜΟΝΟ να είστε απέναντι και να πετάτε "πέτρες".

    Και τώρα που κινδυνεύετε να έρθετε εσείς στα πράγματα ΤΡΕΜΕΤΕ ακόμα και με την πιθανότητα!!!

    Με τον ρυθμό αυτό που πάτε
    σε λίγο θα δηλώσετε αποχή από την ψηφοφορία ώστε να περάσει με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ το σε ΕΝΑ άρθρο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κοστούμι του πρωθυπουργού το φόρεσαν στον Τσιπριτς οι ευρωπαίοι, η κωλοτούμπα πάει σύννεφο..............

      Διαγραφή
  3. Ο Τυφώνας Αντώνης ΣΑΡΩΣΕ τους πολιτικαντισμούς των υποκριτών
    Επιτέλους ΤΕΛΟΣ.

    Αυτό το ΑΛΑΛΟΥΜ που ζούμε τον τελευταίο (κυρίως) μήνα με τους Βενιζέλο και Κουβέλη να προσπαθούν να δείξουν το ..."φιλολαϊκό" τους προσωπείο πήρε ΤΕΛΟΣ.

    Ο Σαμαράς τα "πήρε" (και τους σήκωσε) με αποτέλεσμα να τους φέρει μπροστά στις ΕΥΘΥΝΕΣ τους.

    Και μαζί με αυτούς και ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές, Συμπολιτευόμενους αλλά και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ...

    Τα ψέματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και για τους αντιπολιτευόμενους αφού τυχούσα ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης θα τους δώσει τα αναμένα κάρβουνα στο ΧΕΡΙ...

    Ήδη κρύος ιδρώτας τρέχει στην πλάτη ορισμένων "Αντιμνημονιακών" που ΣΙΩΠΟΥΝ αποφεύγοντας να ρίξουν λάδι στην φωτιά.

    ΚΑΝΕΙΣ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν τόλμησε να πεί ότι η ψηφοφορία θα είναι "ψήφος εμπιστοσύνης" ώστε να μπορεί να ζητήσει μετά ΕΚΛΟΓΕΣ..
    ________________________________
    Ο Σαμαράς με αυτή του την κίνηση
    τελείωσε και τους "Τσάμπα Μάγκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tραγέλαφος και αλχημείες για το άρθρο 4 των αποκρατικοποιήσεων!!!!

    Κοινοβουλευτικό μπάχαλο δημιούργησε το απίστευτο λάθος του προεδρείου της Βουλής να καταγράψει ως ψηφισθέν το 4ο άρθρο του νομοσχεδίου για την κατάργηση της ελάχιστης συμμετοχής του δημοσίου στις ΔΕΚΟ το οποίο όμως στην πραγματικότητα δεν είχε συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία!


    Το συγκεκριμένο άρθρο που αφορά την χρηματοδότηση του ΤΕΕ αλλά και την αναστολή διατάξεων του ενιαίου μισθολογίου για 60.000 υπαλλήλους υπουργείων (σ.σ. επαναφέρει μέρος των «χρυσών» επιδομάτων σε εφοριακούς, τελωνιακούς, υπαλλήλους του Εσωτερικών, Υγείας, Δικαιοσύνης κ.α.) έλαβε 146 «ΝΑΙ», 121 «ΟΧΙ» και 26 «ΠΑΡΩΝ» και κατά συνέπεια δεν έχει την πλειοψηφία των 293 ψηφισάντων βουλευτών.

    Το γεγονός αυτό διέφυγε της... αριθμητικής προσοχής της εφορευτικής επιτροπής με αποτέλεσμα στο σημείωμα που έδωσαν στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Τραγάκη προκειμένου να αναγνώσει το αποτέλεσμα στην Ολομέλεια, να αναγράφει ότι «το άρθρο 4 γίνεται δεκτό»!

    Έτσι, μετά από προσθαφαιρέσεις και υπολογισμούς που διήρκεσαν μια ολόκληρη ώρα ο κ. Τραγάκης ανακοίνωσε στις 2 το μεσημέρι ότι το άρθρο 4 εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και τελικώς η Βουλή -δυόμιση ώρες αργότερα- αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να παραδεχθεί ότι το άρθρο 4 είχε στην πραγματικότητα καταψηφιστεί!!!!


    ΡΕ ΤΌΣΟ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ
    Α-Κ-Ο-Μ-Α...ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΦΉΒΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

    ΠΗΓΗ..http://www.protothema.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ. 6 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ( ΚΑΚΩΣ Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ )ΠΟΥ - ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ- ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΟΤΕ Η ΕΩΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ - ΠΛΕΟΝ- ΜΟΝΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΪΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ! ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ !

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤ. ΕΝΑΛΛ. ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΥΣΔΕ ΚΑΙ ΚΥΣΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση