GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο με τραυματίες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λεωφορείο που κ...


Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λεωφορείο που κινούνταν στο δρόμο παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και χτύπησε και τραυμάτισε περαστικούς.
Πρόκειται όπως αναφέρει το thestival.gr, για έναν 50χρονο, μια 45χρονη και μια 28χρονη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις άνθρωποι δεν είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

2 σχόλια

  1. Μακελειό στη ΝΔ.
    Απειλούν με διαγραφές τους Νεοδημοκράτες τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ ! Μετά τη ψήφιση των μέτρων θα φαγωθούν Καραμανλικοί και Μητσοτακικοί βουλευτές, καθώς και αυτοί της λαϊκής Δεξιάς, και θα επικρατήσουν αυτοί του πρώην ΛΑΟΣ και του πρώην σημιτικού πασοκ ( Διαμαντοπούλου, γυναίκα Πάγκαλου κλπ ). Ο Αντωνάκης- Κωλοτούμπας, ζηλώσας δόξαν ΓΑΠ, προδίδει τον Ελληνικό λαό, και διαλύει την Νέα Δημοκρατία, εξωπετώντας παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες.
    Ενδειχτικό της διάλυσης του κόμματος, εξαιτίας των νέων μέτρων, είναι η κινητοποίηση μόλις μερικών δεκάδων χειροκροτητών στον Άγ. Δημήτριο ( 20-30 νεολαίοι όλοι κι όλοι ), ενώ υπάρχουν διαλυτικές τάσεις στην ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ και ΔΑΚΕ, που θα γιγαντωθούν όταν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα ! Στις κάλπες τα ποσοστά ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ συρρικνώνονται σημαντικά, ενώ πολλοί ντρέπονται που είναι υποψήφιοι με αυτά τα κόμματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ
    Από το "έγκυρο" http://makeleio.gr χωρίς επιπλέον σχόλια

    Έτσι για να γελάσουμε λίγο..
    "Μπορείτε να το δείτε κι εσείς. Από το πρωί, γίνεται παρέλαση στον ουρανό από αεροπλάνα τα οποία πίσω τους αφήνουν την πυκνή λευκή ουρά καπνού η οποία όχι μόνο δεν εξατμίζεται αλλά παραμένει επί ώρα στον ουρανό και ενώνεται με τις άλλες "ουρές καπνού" που σχηματίζουν τα συνεχώς διερχόμενα αεροπλάνα! Πρόκεται για φαινόμενο το οποίο φαίνεται καθαρά και στις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει.
    ouranos-psekasmoi

    Το επισημαίνουμε και σας ζητούμε να συνδέσετε το γεγονός με την αυριανή εθνική μας επέτειο.
    Με τις παρελάσεις και τον φόβο επεισοδίων να επικρέμεται επί της κεφαλής των κυβερνώντων!
    Λέτε να είναι τυχαίο;;;

    Προς το παρόν πάνω από τα κεφάλια μας κρέμεται το νέφος που τείνει να δημιουργηθεί από τους αεροψεκασμούς.
    Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση