GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ντινόπουλος «καρφώνει» το… νεανικό “αμάρτημα” του Χατζηνικολάου

Φουντώνει η κόντρα του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και του βουλευτή-πιστόλι της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλου με έγγραφο που...


Φουντώνει η κόντρα του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και του βουλευτή-πιστόλι της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλου με έγγραφο που… μοίρασε ο βουλευτής στη Βουλή. Στο έγγραφο αποκαλύπτεται ότι ο κ. Χατζηνικολάου υπήρξε υπάλληλος της Βουλής τη διετία 1983-1984 και ειδικότερα εργαζόταν ως υπάλληλος στο γραφείο του πατέρα του τότε βουλευτή Έβρου, Παναγιώτη Χατζηνικολάου.
Ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε μάλιστα ότι από το έγγραφο αποδεικνύεται ότι ο κ. Χατζηνικολάου ήταν μετακλητός υπάλληλος της Βουλής για 2 χρόνια και όχι μόνο για 5-6 μήνες όπως υποστήριξε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος.
Όπως ανέφερε ο κ. Ντινόπουλος, «Πριν μόλις ένα μήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου 2012 η εφημερίδα Real News κατακεραύνωνε ( καλώς !) τους διορισμούς συγγενών πολιτικών στην Βουλή. Σήμερα , όμως , ακούσαμε , ξαφνικά, στον Real FM τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει ότι οι «προσλήψεις εξ αίματος» δεν είναι δα και μεγάλο αμάρτημα (!)
Γιατί και ο ίδιος έκανε ένα τέτοιο «νεανικό αμάρτημα». Διορίστηκε δηλαδή στο γραφείο του μπαμπά του για ( όπως ισχυρίστηκε) μόλις 5-6 μήνες. Μόνον που ο διορισμός αυτός ήταν για δύο « γεμάτα» χρόνια ( για όλο το 1983 και για όλο το 1984) όπως αποδεικνύεται από την βεβαίωση του ίδιου του μπαμπά-βουλευτή. Αυτό φέρνει στο φως το ρεπορτάζ που, βέβαια, συνεχίζεται. Γι’ αυτό Νίκο , πέστα όλα».
Θυμίζουμε ότι η αντιπαράθεση ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα εξ αφορμής της υπόθεσης Καρούζου- Μεϊμαράκη.
Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως η προσπάθεια να τον λασπώσουν συνεχίζεται, ωστόσο ο ίδιος δεν υποκύπτει.

2 σχόλια


  1. Σφίγγουν οι κώλοι για το Νικολάκη:
    Τσαντίστηκε γιατί τον κάλεσε ο Εισαγγελέας..

    Οργισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε (στον Real Fm) ότι τον κάλεσε ο ανακριτής να καταθέσει πώς βρέθηκε στα χέρια του η κατάθεση του αστείου κτηματομεσίτη Λιβανού, η οποία ενέπλεκε Μεϊμαράκη, Λιάπη και Βουλγαράκη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος (θέμα το οποίο δημοσίευσε η Realnews).

    «Ούτε ο μακαρίτης Νίκος Κακαουνάκης δεν είχε κληθεί από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων, όταν είχε δημοσιεύσει ονόματα πρακτόρων της ΕΥΠ», είπε. «Θέμα, που στο κάτω κάτω αποκάλυπτε κρατικά μυστικά. Αυτό που δημοσιεύσαμε εμείς είχε γίνει φέιγ βολάν στη Βουλή, υπήρχε σε όλα τα πολιτικά γραφεία».

    - Ας πει λοιπόν στο Εισαγγελέα ποιος πολιτικός του το έδωσε για να ξέρουμε και ποιος προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα με γελοίες κατηγορίες για μίζες 10 δις...

    # Όταν είσαι θαμών του ekali club, διαθέτεις τρεις πισίνες και έχεις πίσω σου πετρελαϊκό όμιλο, δεν έχεις να φοβηθείς από τη τυφλη δικαιοσύνη.

    ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΡΕ το πουτανάκι Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ. ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΓΕΡΕΣ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΟΥΡΗΣ..


    .. Τι ήταν αυτό το "Βατοπέδι";
    [Μια υπόθεση μαϊμου που σήκωσε ο Κοντομηνάς εκβιάζοντας...
    Όπως καλή ώρα η τωρινή από Νικολάκη και Κουρήδες...

    Την άρπαξε το ΠΑΣΟΚ με τα ΜΜΕ του και φύτεψε στο μυαλό των ηλιθίων ότι κάποιοι κλέψανε... έριξαν τον Καραμανλή, μας φόρτωσαν το Γιωργάκη με την υποχρέωση να μας βάλει στο ΔΝΤ και τώρα τρέχουμε...


    Δεν πειράζει όμως γιατί οι ηλίθιοι θα πουνε πάλι: "α... τα κουκουλώνουν γι' αυτό τους αθωώνουν" επιμένοντας ότι υπήρχε "σκάνδαλο" Βατοπεδίου... ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση