GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Συμβούλιο για το Μέλλον της Ευρώπης ο Γ. Παπανδρέου...

Στην ετήσια συνάντηση του Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης στο Βερολίνο, με τον πρώην καγκελάριο της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, τ...

Στην ετήσια συνάντηση του Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης στο Βερολίνο, με τον πρώην καγκελάριο της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ, τον πρώην πρωθυπουργό της Ισπανίας, Φελίπε Γκονζάλες, τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, τον πρώην καγκελάριο της Αυστρίας, Φραντς Βρανίτσκι, αλλά και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και διευθυντικά στελέχη των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εφημερίδων, συμμετέχει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου.
Το Συμβούλιο αποτελεί πρωτοβουλία του Ινστιτούτου για τη Διακυβέρνηση του Γερμανοαμερικανού επιχειρηματία Νίκολας Μπεργκρίεν και φέτος έχει ως αντικείμενο την κρίση στην Ευρώπη. Σήμερα και αύριο, σε κλειστές συνεδριάσεις αλλά και ανοιχτές εκδηλώσεις θα αναλυθούν, μεταξύ άλλων, ζητήματα όπως η εμβάθυνση της πολιτικής ένωσης στην Ευρώπη, η λαϊκή νομιμοποίηση των ευρωπαϊκών θεσμών, η ανάγκη να καλυφθεί το δημοκρατικό έλλειμμα και ο ρόλος της Γερμανίας στην Ευρώπη.
Μεταξύ των συμμετεχόντων βρίσκονται ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου, Γκι Φερχόφσταντ, ο πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Μάτι Φανχάνεν, ο επενδυτής Τζορτζ Σόρος, ο πρόεδρος της Goldman Sachs και πρώην Επίτροπος Πίτερ Σάδερλαντ, εκπρόσωποι του επιστημονικού και του ακαδημαϊκού χώρου.

5 σχόλια

  1. ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ :

    ΓΑΠ
    ΣΑΜΑΡΑΣ
    ΚΟΥΒΕΛΗΣ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ :

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!! Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΛΟΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση