GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια αχτίδα φωτός στο ΑΠΘ...

Πέρα απο την απόφαση συνέχισης της απεργίας και της κατάληψης του κτιρίου διοίκησης, η σημερινή συνέλευση των εργολαβικών του ΑΠΘ έκρυβε ...

Πέρα απο την απόφαση συνέχισης της απεργίας και της κατάληψης του κτιρίου διοίκησης, η σημερινή συνέλευση των εργολαβικών του ΑΠΘ έκρυβε μια διμέτωπη θετική εξέλιξη.
Πρώτον, μετά απο επίμονες προσπάθειες της πρυτανείας και συνεχείς συζητήσεις με τους εργολαβικούς εργαζόμενους, βρέθηκε μια κάποια πρώτη λύση. Οι εργολαβικοί δέχθηκαν σήμερα τη πρόταση της Συγκλήτου και θα δώσουν προσωπικό ασφαλείας και στο τομέα της καθαριότητας (πέρα απο το τομέα της ασφάλειας που ήδη υπήρχε). Το προσωπικό ασφαλείας θα αρχίσει απο αύριο να καθαρίζει στοιχειωδώς το ΑΠΘ με προτεραιότητα τις σχολές υγιεινομικού ενδιαφέροντος (Ιατρική, Οδοντιατρική, Κτηνιατρική) οι οποίες και αντιμετώπιζουν μείζον πρόβλημα κυρίως στις κλινικές και τα εργαστήριά τους. Είναι ενα πρώτο βήμα για να επανέλθει το πανεπιστήμιο σε ενα ανεκτό επίπεδο υγιεινής.
Δεύτερον, έγινε γνωστό πως τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση-σύσκεψη των Υπουργών Εργασίας και Παιδείας με εκπροσώπους των εργαζομένων και τη πρυτανεία του ΑΠΘ για να συζητηθεί η εκ νέου η θεσμική επίλυση του προβλήματος των εργολαβιών στο ΑΠΘ.
Στο ΑΠΘ υπάρχουν παράλληλα αυτή τη περίοδο δυο προβλήματα: τα σκουπίδια και οι εργολαβίες. Και τα δυο προβλήματα πρέπει να λυθούν άμεσα. Το ΑΠΘ να καθαρίσει απο τα σκουπίδια το γρηγορότερο δυνατό και να ελευθερωθει απο τις εργολαβίες οριστικά.
Φαίνεται πως τα πρώτα βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση έγιναν σήμερα…

1 σχόλιο

  1. Τα Προδοτικά Καθάρματα της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς σήμερα, με αφορμή ΚΑΙ ΟΧΗΜΑ την άνοδο της Φασιστικής και Ναζιστικής «Χρυσής Αυγής», προσπαθούν τα λαμόγια να ξαναγράψουν την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!!

    Τα Δεξιά αυτά Καθάρματα, που κατά το 90%, δεν έλαβαν μέρος στην Εθνική Αντίσταση στην Κατοχή, αλλά αντίθετα συνεργάστηκαν με τον ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ, ΖΗΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ελέω «Χρυσής Αυγής»…

    Με αφορμή την παράσταση “Corpus Christi” και τα γεγονότα περί αυτής, προσπαθούν τα ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ, να εξιλεωθούν από την ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

    Αναφέροντας την «Ελένη» του Γκατζογιάννη (χορηγού και φίλου της Χούντας και του Γ. Παπαδόπουλου), ότι απαγορεύτηκε το ’80, από την (άκουσον-άκουσον) κακή Αριστερά!!!!

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ (ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ), ΒΡΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΙ ΗΤΑΝ;;;;;;;;

    ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ!!!!

    …ΕΣΕΙΣ ΜΙΣΟΡΙΞΙΕΣ… ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΟΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΧΙ-ΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΥ-ΔΩΝ, ΤΩΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,

    ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ…

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!

    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΗΤΑΝ ΤΟ 3ο ΡΑΪΧ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση