GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες στον Κ. Βαξεβάνη για τη «λίστα Λαγκάρντ»...

Σε αστυνομικό θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση της δημοσιοποίησης της «λίστας Λαγκάρντ» από τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, αφού μετά την εν...

Σε αστυνομικό θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση της δημοσιοποίησης της «λίστας Λαγκάρντ» από τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, αφού μετά την εντολή της εισαγγελίας για τη σύλληψη του, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον εντοπίσει. Αστυνομικοί με περιπολικά και μοτοσυκλέτες βρέθηκαν έξω από το σπίτι του εκδότη του HOTDOC, σε εστιατόρια που συχνάζει, ακόμα και έξω από σπίτια φίλων του προκειμένου να τον εντοπίσουν…
Τελικά ο ίδιος τους είπε που ακριβώς βρίσκεται και τους… προκάλεσε να τον συλλάβουν. Σήμερα το πρωί ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «Βρίσκομαι Ποντου 16 στη Δροσια. Απ έξω υπάρχουν 15 Αστυνομικοί». Οι αστυνομικοί ήταν ήδη έξω από το σπίτι και προφανώς περίμεναν να φτάσει στο σημείο εισαγγελέας προκειμένου να μπουν παρουσία του στο σπίτι και να περάσουν χειροπέδες στον εκδότη του περιοδικού HOTDOC που δημοσίευσε τη «λίστα Λαγκάρντ».
Ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης ενημέρωνε από το πρωί μέσω twitter, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας; του περιοδικού του για το τι ακριβώς με την επικείμενη σύλληψη του. Αρχικά ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων πως βρίσκεται σε ένα φιλικό σπίτι που είναι περικυκλωμένο από αστυνομικούς. Παράλληλα επεσήμανε πως τη Δευτέρα το πρωί θα πήγαινε να παρουσιαστεί στην εισαγγελία δίνοντας εξηγήσεις για τη δημοσιοποίηση της λίστας. Μάλιστα επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στις διωκτικές αρχές, ενώ κατηγόρησε τους πρώην υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο για παράβαση καθήκοντος. «Το cd με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ με τους φοροκλέφτες το είχαν μετατρέψει σε cd που πωλούν οι μικροπωλητές στα φανάρια».
Λίγη ώρα αργότερα ο δημοσιογράφος έγραψε στο twitter «Βρίσκομαι Ποντου 16 στη Δροσια.Απ έξω υπάρχουν 15 Αστυνομικοι. Ας μπουν να με συλλάβουν την επέτειο του ΟΧΙ σαν γερμανοτσολιαδες», συνεχίζοντας να κάνει λόγο προσπάθεια φίμωσης του δημοσιογραφικού λόγου και της αλήθειας.
Τελικά η επέμβαση της αστυνομίας δεν άργησε να έρθει και οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ μπήκαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον Κώστα Βαξεβάνη. Εκείνος μέχρι και την τελευταία ενημέρωνε για το τι συμβαίνει μέσω twitter. Μάλιστα το τελευταίο twit που έκανε ανέφερε «Μπαίνουν στο σπίτι με εισαγγελέα τώρα. Με συλλαμβάνουν».
Ομάδες υποστήριξης σε Facebook και Twitter
Με το άκουσμα της είδησης πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον εκδότη του περιοδικού HOTDOC, Κώστα Βαξεβάνη, οι χρήστες του facebook έσπευσαν να υποστηρίξουν τον δημοσιογράφο δημιουργώντας λογαριασμό με την ονομασία «Ομάδα υποστήριξης στον Κώστα Βαξεβάνη».
Οι διαχειριστές του λογαριασμού αναφέρουν «Δηλώνουμε την υποστήριξή μας στον Κώστα Βαξεβάνη για το άδικο ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί εις βάρος του, λόγω της δημοσίευσης της λίστας Λαγκάρντ η οποία περιλαμβάνει εκατοντάδες περιπτώσεις καταθετών που δείχνει ποσά που δεν ταιριάζουν με την επαγγελματική τους δραστηριότητα».
Και στο twitter όμως οι χρήστες έγραφαν μηνύματα υποστήριξης στο δημοσιογράφο, μάλιστα κάποια κοπέλα έγραψε V for Vaxavanis, παραφράζοντας τον τίτλο της ταινία V for Vendeta.
iefimerida.gr

6 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Συνελήφθη ο Κ. Βαξεβάνης...
    Τώρα πρέπει να βασανίζεται στα υπόγεια της ΕΑΤ-ΕΣΑ ..ο Clown

    «Μπαίνουν στο σπίτι με εισαγγελέα τώρα. Με συλλαμβάνουν. Διαδώστε» γράφει πριν από λίγο στο προσωπικό του λογαριασμό ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.. Ο οποίος δεν μπορεί να αποφασίσει...καθώς πριν λίγο έλεγε δημόσια που βρίσκεται και προκαλούσε να πάνε οι γερμανοτσολιάδες να τον συλλάβουν...

    Τώρα που πήγαν οι "Πραιτοριανοί" του Δένδια, ο Βαξεβάνης κλαίει...

    ΆΝΤΕ γαμησου ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.
    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΝΟ 2...στο πολύ πιο ακριβό $$$$$$$$$$$$

    Χάνει το δίκιο του με τις παπαριές ο Βαξεβάνης: Είμαι στη Δροσιά,
    ας έρθουν οι Γερμανοτσολιάδες.
    Το... στίγμα του δίνει ο Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος δηλώνει στο twitter που ακριβώς βρίσκεται.
    Δείτε το tweet:

    Δείτε εδώ το βίντεο που λέει ότι τη Δευτέρα θα πάει μόνος του στην εισαγγελία: Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτ 2012 από koutipandoras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ

    28 Οκτ 2012 1:37:00 μ.μ.
    --------------------------------

    Άκου βλάκα 1:37 μ.μ. ..Και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι αυτή Η ΛΊΣΤΑ αλλά ..ΑΛΛΑ αυτή που έχομε εμείς με της οφ σορ που δείχνουν την πορεία του χρήματος ..

    ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΉΣΟΥΝ ΈΣΤΩ ΈΝΑ ΕΥΡΏ ..ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΕΥΡΏ... ώστε να ψάξουν ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΌ...ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΎΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκου βλάκα 1:37 μ.μ. είναι γραμμένα επάνω επάνω , που λει η λιστα λαγκαρτ σε αυτο το σαιτ
    -------------------------------
    Δεν είναι έτσι στο CD κ..Κώστα Βαξεβάνη, Λυπάμαι !!! Το ΓΝΉΣΙΟ CD του Φαλτσιανί ΠΟΥ ΈΧΟΜΕ (για την δική του ΑΣΦΆΛΕΙΑ) ΑΛΛΆ παρουσιάζει, και δείχνει ΚΑΙ ΠΟΣΆ ΚΑΙ ΚΩΔΗΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ,, ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑ-ΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΑΣΤΌ

    Και Όταν θα αρχίσει το πανηγύρι θα μας αποδείξουν το ΕΣΧΕΣ γιατί είναι πολλοί ΛΑΓΟΊ μέσα που δεν ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ δικαιολογούσουν ΤΟ ΕΣΧΕΣ, ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΊΣΩ !!!!! εμείς ξέρουμε εσείς ακόμα!!!


    Μιλώντας για τις offshores εταιρείες, δήλωσε πως «οι εταιρείες ασπίδες είναι το νομικό όχημα που μεταφέρει χρήματα από μία χώρα σε άλλη και όλες αυτές οι εταιρείες αποτελούν τεράστιο κομμάτι των διεθνών αγορών. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι ένας ψυχρός πολεμος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφετε που γράφετε μαλακίες, τουλαχιστον να τις γράφατε σε στοιχειωδώς σωστά ελληνικά. Αλλά ξέχασα, πού καιρός για διάβασμα, να χάσουμε τον αυθορμητισμό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγηκαν απο τον ταφο τους οι βρυκολακες του παρελθοντος και ως γνησια τεκνα του Φιρερ αρχισαν τις απειλες τις βρισιες και οποια αλλη αθλιοτητα μπορει να παραγει αυτη η συμορια.
    Δεν προκειται να ξαναμπω στο PREES GR .πτυελοδοχειο καταντησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση