GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμετακίνητη η ΔΗΜΑΡ για τα εργασιακά

Αμετακίνητος στις θέσεις της ΔΗΜΑΡ για τα εργασιακά εμφανίστηκε ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος κ. Σπύρος Λυκούδης, αφήνοντας όμως ανοι...

Αμετακίνητος στις θέσεις της ΔΗΜΑΡ για τα εργασιακά εμφανίστηκε ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος κ. Σπύρος Λυκούδης, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός συμβιβασμού αν η τρόικα κάνει πίσω σε κάποιες τουλάχιστον απατήσεις της στα εργασιακά.
«Δεν θέλουμε να ψηφίσουμε τα εργασιακά» δήλωσε μιλώντας στην ΝΕΤ ο κ. Λυκούδης αλλά προσέθεσε ότι «τα εργασιακά έχουν πέντε πλευρές. Αν πάρει πίσω τις τέσσερις, εντάξει, εδώ δεν κάνουμε πεισματάκια, ούτε εμείς, ούτε οι απέναντι. Επί της ουσίας, μιλάμε».
Σε ερώτηση αν θα κινδυνέψει η κυβέρνηση με διάλυση αν έλθουν όλα τα μέτρα με ένα άρθρο είπε: «Αυτό είναι αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξει σύνεση και ο συλλογικός νους να βρεθεί κάποια λύση. Εμείς, ειλικρινά λέμε ότι θέλουμε τη συνοχή της κυβέρνησης και να μην υπάρξει πολιτική και κυβερνητική κρίση».
Σε ό,τι αφορά τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ, ανέφερε: «Η ΔΗΜΑΡ από τη πρώτη στιγμή ζήτησε απόλυτη διαφάνεια στο θέμα της Λίστας Λαγκάρντ ή οποιασδήποτε άλλης λίστας.
Ο δημοσιογράφος, από την ώρα που έχει στα χέρια του μια τέτοια λίστα, που προκαλεί το δημόσιο ενδιαφέρον, έχει και δικαίωμα και υποχρέωση να τη δημοσιοποιήσει. Προφανώς, βέβαια, αφού έχει διερευνήσει την αξιοπιστία της πηγής του. Η ΔΗΜΑΡ επιμένει στον πλήρη έλεγχο όλων των υποθέσεων φοροδιαφυγής και παραοικονομίας».

1 σχόλιο

  1. ΠΑΛΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΑΜΑ ,ΕΦΟΣΟΝ , ΙΣΩΣ ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΡΚΟ .Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ.ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΕΕΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση