GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Τόκιο στηρίζει το ταμείο υποστήριξης της Αραβικής Άνοιξης

Με το ποσό των 12 εκατ. δολαρίων θα συμβάλει η Ιαπωνία για τρία χρόνια στο ταμείο της Παγκόσμιας Τράπεζας που υποστηρίζει οικονομίες ο...

Με το ποσό των 12 εκατ. δολαρίων θα συμβάλει η Ιαπωνία για τρία χρόνια στο ταμείο της Παγκόσμιας Τράπεζας που υποστηρίζει οικονομίες οι οποίες έχουν πληγεί από τις εξεγέρσεις της «Αραβικής ‘Ανοιξης», δήλωσε σήμερα ο ιάπωνας υπουργός Οικονομικών Κορίκι Τζοτζίμα.
«Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την υποστήριξη των οικονομιών της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, η Ιαπωνία έχει υποσχεθεί να συμβάλει με το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων για μια περίοδο τριών ετών στο MENA Transition Fund», τόνισε ο Τζοτζίμα ύστερα από συνάντηση που είχε στο Τόκιο με υπουργούς Οικονομικών που έφθασαν στην ιαπωνική πρωτεύουσα για τη γενική συνέλευση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Το MENA (Middle East/North Africa) Transition Fund ιδρύθηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα με πρωτοβουλία της «Συνεργασίας της Ντοβίλ» που συγκροτήθηκε πέρσι μετά τις εξεγέρσεις στην Τυνησία, την Αίγυπτο και τη Λιβύη, οι οποίες έθεσαν τέλος σε δικτατορίες δεκαετιών και τις διαδηλώσεις που οδήγησαν σε πολιτικές μεταρρυθμίσεις σε χώρες όπως το Μαρόκο και η Ιορδανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση