GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρωσίδα γυναίκα του, του πήρε το παιδί

Ώρες αγωνίες ζει ένας Ηρακλειώτης ο οποίος φοβάται ότι η πρώην σύζυγος του έχει πάρει τη μοναχοκόρη του και έχουν φύγει για την ...


Ώρες αγωνίες ζει ένας Ηρακλειώτης ο οποίος φοβάται ότι η πρώην σύζυγος του έχει πάρει τη μοναχοκόρη του και έχουν φύγει για την πατρίδα της τη Ρωσία. Το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2009 και η μητέρα έχει με απόφαση δικαστηρίου αναλάβει την επιμέλεια του κοριτσιού. Ο πατέρας της ανήλικης σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση πρέπει να βλέπει την κόρη του κάθε Τετάρτη και Σαββατοκύριακο.
Ο κ. Γιάννης Δρακούλης απευθύνει έκκληση εάν γνωρίζει κανείς κάτι για την τύχη του παιδιού του να ενημερώσει την αστυνομία.
«Έχω χωρίσει από το 2009 και με απόφαση του δικαστηρίου είχα επαφή με το παιδί μου, τρεις φορές την εβδομάδα. Φοβάμαι ότι η πρώην γυναίκα μου, η οποία είναι από τη Ρωσία πήρε το παιδί μαζί της και έφυγαν ή πρόκειται να φύγουν για το εξωτερικό».
Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του ίδιου, η μητέρα του παιδιού άφησε ένα σημείωμα σε μια γειτόνισσά της με το οποίο ενημέρωνε για τις προθέσεις της.
«Στο σημείωμα ανέφερε ότι η κόρη μου θα με θυμάται με αγάπη , ενώ έδινε και κάποιες οδηγίες για την παράδοση του σπιτιού. Από την έρευνα που έχω κάνει προκύπτει ότι η πρώην γυναίκα μου πήγε σε ταξιδιωτικό γραφείο που αναλαμβάνει ταξίδια σε ανατολικές χώρες και έστειλε κάποιες βαλίτσες για την πατρίδα της.
Με το παιδί μου μίλησα πριν από μια εβδομάδα. Την προηγούμενη Παρασκευή δεν τηλεφωνηθήκαμε και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου που πήγα να παραλάβω το παιδί μου, δεν ήταν στο σπίτι. Η πρώην σύζυγος μου σκεφτόταν τις τελευταίες ημέρες να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάρει και το παιδί μας μαζί της. Αυτός είναι ο μεγάλος μου φόβος».
Ο πατέρας της ανήλικης υπέβαλε μήνυση στο Α Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου. Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες έχει γίνει σήμα αναζητήσεων σε λιμάνια και στο αεροδρόμιο για να απαγορευθεί η αναχώρηση της Ρωσίδας με την κόρη της και να συλληφθεί.
Αστυνομικοί πάντως μας είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να φανεί στην παρούσα φάση εάν η μητέρα με το παιδί έχουν ήδη φύγει για το εξωτερικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση