GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθη η προειδοποίηση για τσουνάμι στη Χαβάη

Ήρθη τελικά ο συναγερμός για τσουνάμι που είχε εκδοθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας για τη Χαβάη, μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε σ...

Ήρθη τελικά ο συναγερμός για τσουνάμι που είχε εκδοθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας για τη Χαβάη, μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στη δυτική ακτή του Καναδά, ανακοίνωσε επίσημη πηγή.
«Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, η απειλή για τσουνάμι υποβαθμίστηκε και δεν αναμένεται πλέον να αναβαθμιστεί», ανακοίνωσε το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι του Ειρηνικού.
Ωστόσο το κέντρο αυτό προειδοποίησε ότι το μέγεθος των κυμάτων και η ισχύς των ρευμάτων εξακολουθούν να παρουσιάζουν κίνδυνο για τα πλοία ή τους λουόμενους.
«Και αυτή η απειλή θα διαρκέσει ακόμη πολλές ώρες», προειδοποίησε το κέντρο.
Η προειδοποίηση για τσουνάμι εκδόθηκε μετά τον ισχυρό σεισμό, μεγέθους 7,7 βαθμών, που σημειώθηκε χθες το βράδυ ανοιχτά της ακτής του Καναδά στον Ειρηνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση