GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι ναζιστές είναι ληστές και φονιάδες των λαών»

Με πολύ αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Παναγιώτης Μεντρέκας, τη χθεσινή ομιλία του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου ...

Με πολύ αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Παναγιώτης Μεντρέκας, τη χθεσινή ομιλία του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου και την αναφορά του στον χαιρετισμό και τους ναζιστές.
Σε δήλωσή του, ο Π. Μεντρέκας αναφέρει: «Οι ναζιστές είναι υποκριτές, ληστές και φονιάδες των λαών, προστάτες του κεφαλαίου. Αυτούς εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή».

5 σχόλια

  1. Α ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ Χ.Α , ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Χ.Α !!!

    ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Η Χ.Α ; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ; ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ, ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ; ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ; ΓΙΑΤΙ , ΑΠΛΑ, ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ" !

    21 Οκτ 2012 4:07:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεντρεκα δεν σας ακούει κανείς πια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τι κανεις ρε φιλε 4.53,,,4.ο7 απο πανω πας στη χρυση αυγη.παει να πει οτι σ αρεσει ο καθαρος ναζιστικος χαιρετισμος.τραβα απο δω ακομα μυριζει η σαρκα των εβραιων στα κρεματορια ακομα τα καλαβρυτα και το διστομο τουφεκιζονται που τα πουλατε ρε αυτα.χιτλερικος εισαι και μαλιστα γιαλατζη.αλλου να τα πεις αυτα.δεν ειναι επιχειρηματα.ο ναζισμος ειναι ναζισμος και καλα θα κανει ο εισαγγελεας να τον εξαλειψει απο τη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φονιάδες και ληστές τον λαών οι ναζιστές,φονιαδες και ληστές των λαών ειναι και οι κομουνιστες κ.Μεντρέκα!Αυτή είναι η αληθεια μια αλήθεια που τα κομουνιστοφασιστικά καθεστώτα την κρύβουν επειδή τους εξυπηρετείτε κ.Μεντρέκα!Ολοι ξέρουμε τι έγινε στα κράτη που κυβέρνησαν οι κομουνιστές και εφαρμόστηκε η κομουνιστική δικτατορία!Αν τα εγκλήματα που έχετε κάνει εσείς οι κομουνιστες είχαν την ίδια προβολή όπως και τα εγκλήματα των φασιστοναζιστών,τώρα δεν θα υπήρχατε!Αρα κομουνισμός=φασισμος και φασισμός=κομουνισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.Μεντρέκα ο κόσμος δεν ξέχνα ούτε τα εγκλήματα του ναζισμού αλλά ούτε και του κουμμουνισμού γιατί όταν έχετε και εσείς χεσμενη τη φώλια σας να προσέχετε τη δηλώσεις κάνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση