GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκεφάλισαν προπονητή στη Νέα Υόρκη...

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 25χρονος προπονητής ποδοσφαίρου στη Νέα Υόρκη ο οποίος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Ο Mike Jones δέχθηκε επίθε...

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 25χρονος προπονητής ποδοσφαίρου στη Νέα Υόρκη ο οποίος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Ο Mike Jones δέχθηκε επίθεση στο Μανχάταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.
Ο Jones, που προπονούσε την ομάδα νέων των New York Red Bulls, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bellevue όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας ο άτυχος άνδρας δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και το κεφάλι ενώ το αυτί του ήταν κομμένο.
Συντετριμμένος δήλωσε ο πατέρας του. «Επικοινώνησα με την αστυνομία και σοκαρίστηκα, περίμενα να ακούσω πως είχε τραυματιστεί σε ατύχημα. Αυτό δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», είπε.
Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου Jones καταγράφηκαν από κάμερες οι οποίες έχουν «πιάσει» τον δολοφόνο όχι όμως και το πρόσωπό του κάτι που δυσκολεύει αρκετά τις προσπάθειες που γίνονται για να βρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση