GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χουάν Κάρλος: «Εξω πάμε καλά, μέσα υπάρχει πόνος»

Αναφορά στην δύσκολη κατάσταση που περνά η Ισπανία έκανε από την Ινδία ο βασιλιάς Ο Χουάν Κάρλος κατά την άφιξή του στην Ινδία   ...

Αναφορά στην δύσκολη κατάσταση που περνά η Ισπανία έκανε από την Ινδία ο βασιλιάς
Ο Χουάν Κάρλος κατά την άφιξή του στην Ινδία
 
Αναφορά στην εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που περνά η Ισπανία έκανε από την μακρινή Ινδία ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος, διαπιστώνοντας ότι «όταν βρίσκεσαι εκτός βλέπεις πόσο καλή είναι η εικόνα της Ισπανίας. Μέσα υπάρχει πόνος, σου έρχεται να κλάψεις».
Στη διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφους, ο βασιλιάς είπε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το να είμαστε αισιόδοξοι και να κοιτάξουμε μπροστά.
Στη διάρκεια των επαφών του με την πολιτική ηγεσία της Ινδίας, ο Χουάν Κάρλος μίλησε για τα επώδυνα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση Ραχόι:
«Έχουν τεράστιο πολιτικό κόστος. Και η Σόνια Γκάντι μού έλεγε ότι και εδώ χάνουν πολλούς ψήφους με τα μέτρα που λαμβάνουν. Όταν κλείνεις την κάνουλα έχεις κόστος, αλλά έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να έχουμε αποτελέσματα.»
Η αναφορά του στην πρόεδρο του κόμματος του Κογκρέσου, την Σόνια Γκάντι, έγινε λόγω των επώδυνων μεταρρυθμίσεων που προκαλεί η κυβέρνηση στο Νέο Δελχί, προκειμένου να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι οικονομία σημειώνει τους χαμηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης της τελευταίας δεκαετίας.
Σχόλια αναγνωστών (0)


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση