GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλήθηκε στην Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών ο Στασινόπουλος

Την κλήση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Στυλιανού Στασινόπουλου, στην επόμενη συνεδρίασή της, αποφάσισε η κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελ...

Την κλήση του ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Στυλιανού Στασινόπουλου, στην επόμενη συνεδρίασή της, αποφάσισε η κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών προσώπων, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τους όποιους ελέγχους διενεργεί το Σώμα και αφορούν πολιτικά πρόσωπα.
Σε σημερινή ανακοίνωση του αντιπροέδρου της Βουλής και προέδρου της Επιτροπής Θανάση Νάκου, αναφέρεται, ότι η Επιτροπή αποφάσισε να ανταποκριθεί στο αίτημα του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, Γρηγόρη Πεπόνη και να αποστείλει άμεσα σ’ αυτόν κατάσταση των ελεγχόμενων από την Επιτροπή, πολιτικών προσώπων.
Μέχρι στιγμής πάντως, η Επιτροπή «παρά τις αιτήσεις της, ουδεμία πληροφορία έχει λάβει περί της ύπαρξης ή μη πολιτικών προσώπων, σε καταστάσεις ελεγχόμενων από το ΣΔΟΕ προσώπων ή στην κατάσταση της “λίστας Λαγκάρντ”» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

3 σχόλια

  1. Αυτου του γελοιου κυριου να του πειτε να μη γελαει ηληθιως οταν κανη δηλωσεις
    .
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί ΗΛΙΘΙΕ

    μήπως σου μοιάζει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατί ΗΛΙΘΙΕ

    μήπως σου μοιάζει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση