GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ελληνικό ζήτημα εκτός Συνόδου Κορυφής...

  Καμία εξέλιξη σχετικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου για την Ελλάδα και το αίτημα διάσωσης της Ισπανίας δεν αναμ...

 
Καμία εξέλιξη σχετικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου για την Ελλάδα και το αίτημα διάσωσης της Ισπανίας δεν αναμένεται στην Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης και της Παρασκευής, όπως γνωστοποίησε η Κομισιόν.
Ο εκπρόσωπος της Ε.Ε., μιλώντας στους δημοσιογράφους μία μέρα πριν από την έναρξη των εργασιών της Συνόδου, διευκρίνισε ότι τα ζητήματα των δύο χωρών που εκκρεμούν βρίσκονται «εκτός ατζέντας».
Και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος να γίνει ειδική αναφορά στο ελληνικό ζήτημα, αφού η αποστολής της τρόικας δεν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της στην Ελλάδα».
Όσο για την Ισπανία, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν επισήμανε ότι είναι ακόμη υπό αξιολόγηση οι προτάσεις της ισπανικής κυβέρνησης για τον προϋπολογισμό.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται να εστιάσουν τις συζητήσεις τους στα σχέδια για μία βαθύτερη οικονομική και νομισματική ένωση και για την τραπεζική εποπτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση