GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάγκαλος υμνεί τον Σαμαρά!!!

Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής (στον Κωνσταντίνο Ζούλα) υποστηρίζει ότι πρέπει να μπουν αμέσως στην κυβέρνηση ο Βαγγέλης Βενιζέ...


Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής (στον Κωνσταντίνο Ζούλα) υποστηρίζει ότι πρέπει να μπουν αμέσως στην κυβέρνηση ο Βαγγέλης Βενιζέλος (ως υπουργός Ανάπτυξης) και ο Φώτης Κουβέλης(ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης) και χαρακτηρίζει «κουτοπονηριές» και «φτηνές υπεκφυγές» τα όσα υποστηρίζουν για να στηρίξουν το όχι τους…
Ιδιαίτερα καυστικός είναι για την πορεία του ΠΑΣΟΚ («τα στελέχη έχουν χάσει τον μπούσουλα», λέει) και για τον ίδιο τον Βενιζέλο, καθώς σημειώνει ότι πρώτη φορά ζει στο ΠΑΣΟΚ το δόγμα «όποιος δεν είναι με τον αρχηγό μας, είναι εναντίον μας».
Όσο για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ είναι απαξιωτικός για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου: «Αν τον έβλεπα» -αναφέρει -θα του έλεγα ποιος είσαι εσύ για να επιλέξεις τα πρόσωπα και με τι κριτήρια εξαίρεσες κάποιους»;
Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δε στρέφει τα βέλη του και κατά του Βενιζέλου, επισημαίνοντας ότι δεν του είπε τίποτα για τη λίστα, παρότι ήταν ο ίδιος που πήγε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Ελβετία.
«Η πρόεδρος της χώρας μου είπε “εμείς ονόματα δεν σας δίνουμε, διότι δεν έχουμε δώσει ποτέ σε καμία χώρα”. Πρόσθεσε, όμως, “μπορούμε -αν εσείς μας υποδείξετε τα πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένα παρανομήσει- να τους πούμε είτε να πληρώσουν τους φόρους τους στην Ελλάδα είτε και να υπερφορολογηθούν στην Ελβετία”.
Αν, λοιπόν, γνώριζα την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ θα έκανα το αυτονόητο. Θα τους έδινα ένα αντίγραφο και θα τους έλεγα ότι “η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως τα θέλετε”, για να πετύχω την πιο επωφελή συμφωνία για την Ελλάδα.
Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί ακόμη και η πρόταση που μου έκαναν οι Ελβετοί ποτέ δεν προχώρησε από την πλευρά μας. Και σημειώστε ότι ενημέρωσα τότε και τον κ. Βενιζέλο και τον Γ. Παπανδρέου, αλλά ουδέποτε έπραξαν κάτι ή έστω μου μίλησαν για την ύπαρξη της λίστας».
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

14 σχόλια

  1. Απίστευτος ο Νικολάκης!
    "Ο Καραμανλής συναντήθηκε με τον Μάκη Κουρή"... -μήπως συναντήθηκε και μαζί σου παλικάρι μου;

    Και μπορεί η είδηση να είναι από τη φιλική τους "ΑΞΙΑ" αλλά μια χαρά την αναπαράγει την μπαρούφα ο Χατζηνικολάου...

    Mην ακούτε τίποτα: Ο Καραμανλής συναντιέται μόνο με κανένα φίλο ή βουλευτή και με κανέναν άλλο... όσοι δεν του κάνουν κουβέντα για αρχηγιλίκια, πρωθυπουργίες κ.λπ η πάγια απάντηση είναι:

    Καλά μαλάκ@@ είσαι;

    Αυτά για να μη μας δουλεύει ο Νικολάκης..το ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ του Κουρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμάζεται και ο σαπιοκοιλιάς για ΝΔούλα μεριά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικολάκης ο Χ'νικολάου; Εκείνο το λουστραρισμένο παλικάρι, ο συνεταίρος των κουρήδων; Ο Κουρής είναι ακόμα ελεύθερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ )

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ !

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ - ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ! ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 3ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αίμα, τιμή ...Χρυσή Αυγή ...τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα ...Καμπά...


    Ποιοι κρύβονται πίσω από την αυτοαποκαλούμενη "ναζιστική" οργάνωση;


    Τι ακριβώς είναι το Colpus Bisti;

    "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί" ...και ειδικά ο δήμιος. Τι γίνεται όμως όταν το "σκοινί" είναι το απαραίτητο και το μόνο μέσο για να διαφύγει ο δήμιος από τον τόπο του εγκλήματος;

    Το να ακούει για παράδειγμα κάποιος τον Πάγκαλο να μιλάει για φασίστες και SS, είναι το λιγότερο παράξενο. Γιατί; Γιατί ο Πάγκαλος είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να...
    μας θυμίζει τα περί SS.

    Είναι εγγονός δωσίλογου, ο οποίος επί κατοχής πληρωνόταν και προστατευόταν από τα αυθεντικά SS. Ο ίδιος ο Πάγκαλος, ως παιδί, τον καιρό της πείνας απόλαυσε την ασφάλεια και βέβαια τα γάλατα και τις σοκολάτες που παρείχαν στην οικογένειά του τα SS.

    Όλα αυτά όμως φυσιολογικά θα έπρεπε να τον κάνουν να αποφεύγει ν' αναφέρεται σε θέματα SS ...

    Το ίδιο παράξενο είναι να ακούγεται και ο Ψυχάρης να μιλάει για ναζιστικές οργανώσεις, που απειλούν τη δημοκρατία.

    Ξεχνάει ότι ο ιδρυτής του ΔΟΛιου συγκροτήματος, του οποίου οι ίδιος φέρεται ως ιδιοκτήτης, είχε συλληφθεί από τους Βρετανούς για συνεργασία με τους Ναζί;

    Τον ναζισμό των αυθεντικών ΝΑΖΙ και όχι τον "γιαλαντζί" ναζισμό των κασιδιάρηδων..Εκείνων με τις κατάμαυρες στολές, που κατέκτησαν με τα όπλα την πατρίδα μας και εκτελούσαν τους Έλληνες σαν ζώα. Εκείνοι οι δολοφονικοί ΝΑΖΙ στην κατακτημένη Ελλάδα συνεργάστηκαν μόνον με τους φιλελεύθερους βενιζελικούς.

    Η ηγεσία της Δεξιάς μάς είχε αφήσει για τον Νείλο και ο λαός είχε πάρει τα "βουνά". Απόγονοι εκείνων των κραυγαλέα δωσίλογων, που δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, είναι όλο το enfant gâteaux της Μεταπολίτευσης ...η crème de la crème της "δημοκρατίας", των κοινωνικών αγώνων αλλά και της μοντέρνας επιχειρηματικότητας ...Οι "ήρωες" και οι "δημοκράτες"

    Λαμπράκης, ο Πάγκαλος, ο Παπανδρέου, η Μερκούρης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Χριστοφοράκος, ο Λάτσης, ο Πικραμένος,ο Χριστοφοράκος, τον Μητσοτάκηδων ,Σαμαράδων... Ας ψάξει να δει κάποιος ποιοι είναι οι αξιότιμοι τραπεζίτες μας Τι είναι άραγε ο Βαρδινογιάννης, ο Σάλλας, ο Κωστόπουλος ή ο Λάτσης;Οι σημερινοί Έλληνες ψευδομεγιστάνες δεν έχουν φτάσει ούτε μέχρι το Λιανοκλάδι. Στο σύνολό τους είναι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έφυγαν ποτέ από τη μικρή Ελλάδα και έγιναν πλούσιοι εξαιτίας του ελληνικού κράτους ,Ψευδοεπιχειρηματίες Πήραν τα χρήματα του λαού και προκάλεσαν την "έκρηξη" του χρηματιστηρίου, που "ανατίναξε" τον ελληνικό λαό. Πήραν τις τράπεζες και έδιναν ανεξέλεγκτα "θαλασσοδάνεια" στους εαυτούς τους.

    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέτοια φαινόμενα είναι άπειρα. Έβαλαν τον Καραμανλή να κάψει τους φακέλους των δωσίλογων, τη στιγμή που εκείνοι οι φάκελοι ήταν το πιο δυνατό "όπλο" της Δεξιάς απέναντι στους αντιπάλους της. Της επέβαλαν τους δικούς τους ηγέτες, οι οποίοι της προκαλούσαν μονίμως ζημιά, ενισχύοντας τους "απέναντι". Της επέβαλαν ηγέτες, οι οποίοι την "φόρτωναν" με όλες εκείνες τις "αμαρτίες", που "φόρτωναν" τους βενιζελικούς με πλούτο.

    Οι βενιζελικοί γνωρίζουν απόλυτα τον χώρο της Δεξιάς και τον ελέγχουν απόλυτα. Θα ήταν αδύνατον να μην συμβαίνει αυτό. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι στην περίοδο της πασοκοβενιζελικής Μεταπολίτευσης η Δεξιά ανέδειξε ως Πρωθυπουργούς μόνον τους προδότες της και κορυφαίους βενιζελικούς ...Τους Καραμανλήδες, οι οποίοι έκαψαν τους φακέλους των βενιζελικών δωσίλογων και τον Μητσοτάκη με τον Σαμαρά ...Τον ανιψιό του Βενιζέλου και τον εγγονό του Μπενάκη ...Τόσο καλά.

    Εφόσον αυτή η Δεξιά είναι το μόνιμο μέσον "διαφυγής" τους, ευνόητο είναι πως οτιδήποτε αφορά τη Δεξιά δεν είναι άσχετο με τον δικό τους σχεδιασμό. Άρα; Άρα η σημερινή δουλειά της "δεξιάς" κυβέρνησης-Σαμαρά είναι να διευκολύνει τους βενιζελικούς να διαφύγουν. Ο εγγονός του Μπενάκη διευκολύνει τους προδότες να την "κοπανήσουν" ...και για να μην ξεχνιόμαστε τούς δίνει κι ό,τι προλαβαίνει. Με αποφάσεις "εξπρές" έδωσε την ΑΤΕ στον Βαρδινογιάννη.

    Έδωσε το τεράστιο ακίνητο της Κηφισίας στον Λάτση. Μεθοδεύει το "δωράκι" του ΟΠΑΠ στον Κόκκαλη. Σώζει τον Κωστόπουλο. Εκκενώνει τη Χαλκιδική, για να "χρυσώσει" τον Μπόμπολα ...Ό,τι θέλει η βενιζελική "συμμορία", το παρέχει η Δεξιά. Άλλωστε το είπε και ο αρχηγός της ...Δεν θα γίνει "συνένοχη" η ΝΔ με το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ ...Θα γίνει "ένοχη", για να απαλλάξει το ΠΑΣΟΚ.

    Πρέπει να ξεκαρδιζόταν στα γέλια η βενιζελική "Διαπλοκή", όταν ο Αντωνάκης απειλούσε με "καταστροφή" το ΠΑΣΟΚ και "εξεταστικές" για το ΔΝΤ. Λογικό είναι. Συμμορία είναι όλοι αυτοί. Τώρα, που πρόδωσαν τον λαό, θα "φορτώσουν" και πάλι στη Δεξιά την ευθύνη, προκειμένου ν' απομακρυνθούν από το πεδίο ορατότητας των θυμάτων τους. Αυτό έκαναν πάντα και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και τώρα. Στην ηλιθιότητα της Δεξιάς επένδυσαν κάποτε και αφού της "φόρτωσαν" τον Εμφύλιο, σώθηκαν μετά την προδοσία τους στους ΝΑΖΙ. Στην ίδια ηλιθιότητα επένδυσαν και μετά από μερικές δεκαετίες και αφού της "φόρτωσαν" τη δική τους Χούντα, σώθηκαν και πάλι. Στην ίδια ηλιθιότητα επενδύουν και σήμερα και προσπαθούν να της "φορτώσουν" τη λεηλασία της δικής τους Μεταπολίτευσης.
    Εφόσον δεν υπάρχει κανένας να τους σταματήσει, θα το κάνουν. Τι τους νοιάζει αν ο Αντωνάκης είναι μισητός στον κόσμο της Δεξιάς; ...Η δουλειά να γίνεται. Τι τους νοιάζει αν ο Αντωνάκης κυβερνά με το 18% του 60% του λαού; ...
    Η θέση του Πρωθυπουργού να μην χάνεται για τη συμμορία ...Η εξουσία να μην χαθεί. Όλα τα άλλα είναι εύκολα. Με τη δύναμη που διαθέτουν σήμερα, δεν θα άφηναν μια ανταγωνιστική Δεξιά ανεξέλεγκτη να εκμεταλλευτεί τα εγκλήματά τους και να τους φέρει "απέναντι" στον λαό.

    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..Και εγένετω Χρυσή Αυγή.
    Οι φασίστες θα "κατασκεύαζαν" τους φασίστες της Νέας Εποχής, ώστε να φύγουν οι ίδιοι από το "κάδρο" των εχθρών του λαού. Οι πολιτικά "βρόμικοι" θα επέλεγαν τους πολιτικά "λεπρούς", για ν' αποφύγουν τη δική τους κρίση. Πολιτικά "λεπροί" είναι οι ναζιστές και επισκιάζουν ακόμα και τους δολοφόνους, όταν κινούνται στο ίδιο πλαίσιο. Αυτό το γνώριζαν οι βενιζελικοί και γι' αυτό "επένδυσαν" στον ναζισμό για την ύστατη ώρα. Θα εμφάνιζαν τους "λεπρούς", για να γλιτώσουν οι ίδιοι.
    Απλά έπρεπε αυτοί οι "λεπροί" να ανήκουν στον πολιτικό χώρο των αντιπάλων τους και όχι τον δικό τους.

    Από τον χώρο αυτόν επέλεξαν εκείνους, που με τα χαρακτηριστικά τους εξυπηρετούσαν τον σχεδιασμό τους. Οι ανάγκες τους ήταν απλές. Ήθελαν κάποιους "κραυγαλέα" φασίστες και εμφανώς "δεξιούς". Συγκεκριμένα ήθελαν "καρτούν" του φασισμού. Άτομα, τα οποία να έχουν επάνω τους "αποτυπωμένα" όλα τα στερεότυπα που χαρακτηρίζουν τους φασίστες, ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι και από τους ανίδεους. Να μην μπερδεύονται οι ανίδεοι και δεν πιάνουν το "υπονοούμενο" ...Κούρεμα, χρώματα ρούχων, σωματότυπος, όλα εξ’ αρχής επιλεγμένα να "θυμίζουν" ναζιστικό καραγκιοζιλίκι.

    Η εικόνα δηλαδή των στελεχών της Χρυσής Αυγής είναι εξ’ αρχής "στημένη". Ακόμα και τα εύκολα αναγνωρίσιμα μαύρα "μπλουζάκια" τους είναι επιλογές "άνωθεν", για να τους αναγνωρίζουν ως φασίστες ακόμα και οι αδαείς. Ακόμα και οι γραμματοσειρές των συνθημάτων τους είναι επιλεγμένες έτσι, ώστε να ευτελίζουν οτιδήποτε ελληνικό και βέβαια πατριωτικό. Όταν αυτοί, οι οποίοι εμφανίζονται από τα ΜΜΕ ως οι πλέον βλάκες της κοινωνίας, ταυτίζονται με το αρχαίο ελληνικό μεγαλείο, προβλέψιμα είναι τα αποτελέσματα. Δεν "ανεβαίνουν" αυτοί εξαιτίας των αρχαίων Ελλήνων, αλλά "κατεβαίνουν" οι αρχαίοι εξαιτίας τους.

    Οι βενιζελικοί αυτούς επέλεξαν και "διαφήμισαν" με τα δικά τους μέσα. Στην κυριολεξία "κατασκεύασαν" όλους "μύθους" γύρω από αυτήν την αστεία οργάνωση. Τι εννοούμε μ' αυτό; Το '99 —και άρα επί "βαθέως" βενιζελικού ΠΑΣΟΚ— έγινε μια δήθεν έρευνα και βρήκαν ότι οι Χρυσαυγίτες συνδέονται με τους άνδρες της αστυνομίας. Γιατί λέμε "δήθεν"; Γιατί μας δουλεύουν "κανονικά" αυτοί, οι οποίοι εδώ και πενήντα χρόνια τρώνε "ψωμί" "αντιστασιακό".

    Το βενιζελικό κατεστημένο μονοπωλεί την εξουσία και μέσα από τις κρατικές θέσεις φτιάχνει τον "στρατό" των επαγγελματιών ψηφοφόρων του. Όπως βλέπουμε τώρα στην υπόθεση του "δημοκράτη" Τσοχατζόπουλου, μέχρι και εισιτήρια του ΠΑΟΚ αγόραζαν, για να εξασφαλίσουν ψήφους. Θα άφηναν αυτά τα λαμόγια θέσεις αστυνομικών να περάσουν σε "δεξιούς" και δη ακροδεξιούς;
    ..."Να απολυθούν οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν σχέση με τη φασιστική ΔΕΞΙΑ" λέει ο "δημοκράτης" Πάγκαλος. Πόσο πρέπει να υποτιμάει τον κόσμο ένας άνθρωπος σαν τον Πάγκαλο, ο οποίος εξακολουθεί να πουλάει "αντίσταση" στο "σύστημα" τη στιγμή που ο ίδιος βρίσκεται σε "κυβερνητική" καριέρα εδώ και τριάντα χρόνια; Ακόμα κι αν υπήρχαν κάποτε δεξιοί στην αστυνομία, πέθαναν ή είναι παλιοί συνταξιούχοι, αν σκεφτεί κάποιος ότι οι "δημοκρατικοί" —σαν τον Πάγκαλο και τον Τσοχατζόπουλο— ελέγχουν τα πάντα από το 1981. Αυτό είναι "δούλεμα" ...Τρομερό "δούλεμα", αν σκεφτεί κάποιος ότι ακόμα και τα μερίδια της "Δεξιάς" στη μοιρασιά των διορισμών στο δημόσιο και άρα και στην αστυνομία τα παίρνουν οι βενιζελικοί τού Μητσοτάκη και του Σαμαρά.

    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει δηλαδή προεργασία πριν εμφανίσουν τη Χρυσή Αυγή σαν "απειλή" για τη δημοκρατία. Επέλεξαν τους αγράμματους, τους ανεύθυνους και τους φανατισμένους, για να κρατήσουν για τους εαυτούς τους τα "αντίθετα". Επέλεξαν εκείνους, οι οποίοι νομίζουν ότι με μπουνιές και με κλωτσιές λύνονται προβλήματα κι αποκαθίστανται εθνικές υπολήψεις, για να κρατήσουν για τους εαυτούς τους τα "ευφυή" επιχειρήματα ...Με μερικά τηλεοπτικά χαστούκια ή με μερικούς τηλεοπτικούς κανιβαλισμούς σε πάγκους μικροπωλητών θα τους εμφάνιζαν ως τους φασίστες που θα απειλούσαν τη δημοκρατία και άρα θα έδιναν στους "σοβαρούς" το αντίστοιχο μεροκάματο.
    Αυτοί οι αστοιχείωτοι θα προσπαθούσαν αυθαίρετα να μπουν "μπροστά" και να ηγηθούν ενός λαού, ο οποίος ήταν εκνευρισμένος, θυμωμένος και βέβαια φοβισμένος ...Οι ανύπαρκτοι, οι οποίοι με μερικές αναφορές στα κεντρικά δελτία ειδήσεων θα γίνονταν "φίρμες". Αντιλαμβανόμαστε πως τίποτε απ' όσα βλέπουμε δεν είναι τυχαίο. Οι βενιζελικοί φασίστες, που σήμερα λεηλατούν τη χώρα και την παρέδωσαν στο ΔΝΤ, είναι οι μεγάλοι "ευεργέτες" της Χρυσής Αυγής. Τα ΔΟΛια "αφεντικά" του ΚΚΕ είναι οι μεγάλοι "χορηγοί" και της Χρυσής Αυγής ...Κοινά αφεντικά έχουν η Κανέλη και ο Κασιδιάρης.

    Αυτοί επέλεξαν να εμφανίσουν τη δεδομένη στιγμή τη Χρυσή Αυγή. Να εμφανίσουν το "απόλυτο τίποτε" σαν "ανερχόμενη" "πολιτική δύναμη" ...Το κόμμα, το οποίος αδυνατούσε να βρει υποψήφιους με στοιχειώδη γνώση γραφής και ανάγνωσης ...Το κόμμα, το οποίο ελλείψει υποψηφίων, ανάγκασε τον Μεγάλο Αρχηγό να βάλει βουλευτή τη γυναίκα του ...Μιλάμε για το απόλυτο "κενό" ...Μιλάμε για μια κομματική "δομή" ανύπαρκτη. Από τους καταστροφείς των πάγκων μέχρι την πολιτική "ηγεσία" η "απόσταση" είναι μια "πόρτα" ...κι αυτήν ανοικτή.

    Εκτός από τον Μεγάλο Αρχηγό όλοι οι άλλοι είναι "εγέρθητι ρε ...να ούμε".

    Γιατί επιλέχθηκε η Χρυσή Αυγή για να παίξει αυτόν τον ρόλο και όχι για παράδειγμα το ΛΑΟΣ;
    Γιατί μόνον τα χαρακτηριστικά της Χρυσής Αυγής ήταν χρήσιμα για τους βενιζελικούς ...

    Ήταν χρήσιμα για τους "προοδευτικούς". Όταν γνωρίζεις την ταυτότητα αυτών που ενεργούν, μπορείς να καταλάβεις πάνω-κάτω και τις επιλογές τους.

    Γιατί δεν βόλευε τους βενιζελικούς το δεξιό ΛΑΟΣ, παρ' όλο που ως κόμμα είναι πολύ πιο οργανωμένο και ο Καρατζαφέρης πιστός στον Μητσοτάκη σαν λιμασμένο "χασαπόσκυλο"; ...

    Παρ' όλο που σ' αυτό δέσποζε η "μεγάλη" μορφή του βενιζελικού Κολεγιόπαιδα Βορίδη;

    Το ΛΑΟΣ δεν βόλευε, γιατί από ιδρύσεώς του είναι συνδεδεμένο με την πρώην βασιλική οικογένεια και αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα, αν οι βενιζελικοί το χρησιμοποιούσαν σαν βολικό "σάκο" του μποξ.
    Αναζητώντας το εύκολο θύμα, γνώριζαν πού θα έψαχναν. Γνώριζαν ότι θα έψαχναν ανάμεσα στους συνήθεις "πελάτες" τους. Γνώριζαν ότι θα έπρεπε να "κοιτάξουν" δεξιά, αλλά το ΛΑΟΣ δεν βόλευε.

    Θα δημιουργούσε πρόβλημα, αν οι πρώην ΝΑΖΙ έβαζαν μπροστά το βασιλικό ΛΑΟΣ και το κατηγορούσαν ευθέως για φασισμό, προκειμένου να "κρυφτούν" οι ίδιοι. Θα δημιουργούσε πρόβλημα αν πιεζόταν αυτό το κόμμα να βγει στους δρόμους, για να προκληθούν οι άσχημες εντυπώσεις, οι οποίες θα ευνοούσαν τους "δημοκράτες" βενιζελικούς. Αυτή η σχέση του ΛΑΟΣ με την πρώην βασιλική οικογένεια το καθιστούσε επικίνδυνο για τους βενιζελικούς. Δεν ήθελαν να έρθουν σε απευθείας σύγκρουση μ' αυτούς.

    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να το καταγγείλουν ευθέως και απροκάλυπτα για τον φασισμό του, όπως κάνουν με τη Χρυσή Αυγή, γιατί οι βασιλικοί πάντα "θυμούνται" τι έκαναν οι βενιζελικοί στην Κατοχή. Δεν μπορούσαν να το εμφανίζουν σαν ναζιστικό, γιατί είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι οι βασιλικοί δεν συνεργάστηκαν με τους ΝΑΖΙ. Επιπλέον, ήταν επικίνδυνο, γιατί είναι δεδομένο ότι οι βασιλικοί —ακόμα και σήμερα— έχουν κάποια υπολείμματα των φακέλων των δωσίλογων της Κατοχής. Ενδεχόμενη στοχοποίηση του ΛΑΟΣ από τους βενιζελικούς πιθανότατα θα σήμανε κήρυξη πολέμου προς το πρώην "Παλάτι" και άρα "αυτογκόλ". Θα αναζωπύρωνε πάθη, τα οποία δεν συνέφεραν τώρα τους παλιούς δωσίλογους να αναζωπυρωθούν. Δεν συνέφεραν τώρα, που είναι φορτωμένοι με τη "λεία" από τη μεγάλη λεηλασία και άρα ορατοί απ’ όλους. Αυτοί ήθελαν μια "ψευδοσύγκρουση" με τα κορόιδα της Δεξιάς και όχι μια πραγματική σύγκρουση με την ίδια την Δεξιά.


    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιπλέον, μια στοχοποίηση του ΛΑΟΣ θα δημιουργούσε πρόβλημα στην ίδια τη Δεξιά, εφόσον θα τη δίχαζε, καθώς δεν είναι ολόκληρη η Δεξιά φιλοβασιλική. Η στοχοποίηση των βασιλικών δεν θα "κάλυπτε" το σύνολο της Δεξιάς και άρα δεν θα πρόσφερε μεγάλη κέρδη. Όμως, οι ζημιές σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν μεγάλες, γιατί θα κινδύνευαν να χάσουν τον έλεγχο της Δεξιάς, που είναι το μεγάλο τους "ατού". Ο διχασμός της Δεξιάς θα δημιουργούσε προϋποθέσεις ανάδυσης νέων ηγεσιών μέσα από τα "σπλάχνα" της. Σε μια τέτοια περίπτωση θα έρχονταν στην "επιφάνεια" στελέχη, τα οποία δεν τα έλεγχαν ...Στελέχη, τα οποία μισούν τους Αντωνάκηδες και τις Ντορούλες του βενιζελισμού ...Στελέχη, τα οποία θα άνοιγαν τα "κιτάπια" της Δεξιάς και αυτό δεν συμφέρει κανέναν από τους ισχυρούς.

    Γι' αυτόν τον λόγο απέσυραν τελείως τον ΛΑΟΣ από τον πολιτικό "στίβο". Τον απέσυραν, για ν' αποφύγουν τον "σκόπελο" των βασιλικών και να τους μείνει ένα εύκολο "θήραμα" ...Ένα "θήραμα" εμφανώς "δεξιό" και κατά δική του ομολογία ναζιστικό. Ζητούμενο αυτής της επιλογής ήταν να τους μείνει ως στόχος μια "Δεξιά" ανεγκέφαλη και φανατική, που, ακόμα κι αν την έβριζαν, δεν θα έθιγαν τους δεξιούς, εφόσον οι δεξιοί δεν είχαν κανέναν λόγο να υπερασπιστούν ναζιστές. Μια "Δεξιά" εμφανώς επικίνδυνη, η οποία θα εκφραζόταν από τη Χρυσή Αυγή και θα στεκόταν δίπλα σε μια Δεξιά "εθνικά υπεύθυνη", η οποία είναι η δική τους σαμαρομητσοτακική ΝΔ. Έσωσαν πολιτικά τον Κολεγιόπαιδα Βορίδη με τον "υπασπιστή" του —όπως θα έλεγε και ο Καρατζαφέρης— και έβαλαν "λουκέτο" στον ΛΑΟΣ.

    Σε αυτόν τον σχεδιασμό σημαντικό ρόλο παίζει και ο άσημος άντρας της Ευγενίας. Αν μέχρι τώρα ο αναγνώστης γνώριζε τον διαβρωτικό περονόσπορο, από τώρα και στο εξής θα μάθει κι έναν άλλο όρο ...Θα μάθει τον νέο όρο "Αδωνόσπυρος". Γιατί είναι απαραίτητος αυτός ο επιθετικός "ιός" της Δεξιάς; Γιατί η βενιζελική ΝΔ έχει ανάγκη να χτυπάει τη Χρυσή Αυγή με τρόπο τέτοιον, που να μην αποκαλύπτει την πραγματική της φύση. Έχει ανάγκη να χρησιμοποιεί εναντίον της Άκρας Δεξιάς κάποιον κραυγαλέα δεξιό και αφελή. Έχοντας αλωθεί πλήρως από τους βενιζελικούς, δεν θέλει να τους "εκθέσει" και να "εκτεθεί" και η ίδια με τις "αψιμαχίες" που την βολεύουν στο "στήσιμο" της κατάστασης.

    Δεν θέλει να εκθέσει ανθρώπους όπως τον Σαμαρά, τον Βορίδη ή τον Μιχελάκη. Σε μια τέτοια περίπτωση θα φαίνεται ότι οι βενιζελικοί επιτίθενται σε ένα δεξιό κόμμα και αυτό δεν τους βολεύει, γιατί ενεργοποιεί "αντανακλαστικά". Γι' αυτόν τον λόγο βάζουν τον δεξιό "Αδωνόσπυρο" να απειλεί και να φωνάζει εναντίον μέρους της Δεξιάς ...Εναντίον μέρους, που μπορεί να είναι από το τίποτε μέχρι το όλον της Δεξιάς. Με τον τρόπο αυτόν εμφανίζουν τη "λογική" Δεξιά να επιτίθεται στην "ακραία" Δεξιά. Ένας δεξιός απειλεί με μηνύσεις και αποβολή από τη Βουλή ένα δεξιό υποτίθεται κόμμα και δεν αγγίζει καν το σταλινικό ΚΚΕ, το οποίο είναι εξίσου παράνομο μέσα στον ναό της Δημοκρατίας.

    Γι' αυτόν τον λόγο ο Αδωνόσπυρος συμφωνεί απόλυτα με τον Χοντροπάγκαλο.

    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και επειδή πολλές φορές τα σώματα είναι πιο "φλύαρα" από τα στόματα, στη φωτογραφία της Ντόρας με τον Μιχαλολιάκο "βλέπουμε" την πραγματική σχέση των βενιζελικών με το "μαγαζάκι" της Χρυσής Αυγής. Πάλι θα γελάνε σε κάποιο δωμάτιο οι βενιζελικοί με τους αφελείς Κασιδιάρηδες. Πάλι θα γελάνε οι πλούσιοι με κάποια αφελή φτωχόπαιδα, τα οποία "παλεύουν" με τα μπράτσα τους, γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να χρησιμοποιήσουν.

    Βάζουν τις χαφιεδοηγεσίες τους να τους παρασύρουν σε γελοίους χαιρετισμούς, για να λειτουργεί η ναζιστική "καρικατούρα" και γελάνε όλοι μαζί.
    Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε;

    Οι βενιζελικοί, που, ως ΝΑΖΙ, πλούτισαν, προδίδοντας την πατρίδα, έδωσαν "εργολαβία" τον πατριωτικό λόγο σε γραφικούς νεοναζί. Γιατί; ...Για να τον "κάψουν" ...Για να πάρουν τα πατριωτικά επιχειρήματα οι Κασιδιάρηδες και οι Λαγοί και να τα κάνουν "γραφικά" ...Για να παραμείνουν στο απυρόβλητο οι κλέφτες με τη λεία τους σαν "δημοκράτες" και να εμφανιστούν σαν πρόβλημα οι φτωχοί υπερπατριώτες, που είναι και φιλοναζί.

    Με τη Χρυσή Αυγή παίζουν το παλιό κόλπο του ΚΚΕ από την "άλλη" πλευρά. Όπως "καίνε" τα επιχειρήματα των εργαζομένων, βάζοντας το σταλινικό ΚΚΕ να τα εκφράσει, έτσι "καίνε" και τα επιχειρήματα των πατριωτών, βάζοντας τη ναζιστική Χρυσή Αυγή να τα εκφράσει.

    Τι μένει "όρθιο" σ' αυτήν τη χώρα; ...Οι ίδιοι ...Οι "σοβαροί" κι "αποτελεσματικοί" ...Οι "ρεαλιστές" και οι "υπεύθυνοι" ...Τι πειράζει που είναι λίγο "ακριβοί" και μας κόστισαν δισεκατομμύρια; ...

    Αυτούς έχει "ανάγκη" η χώρα.

    Το είπε άλλωστε και ο Μητσοτάκης ...Ο ανιψιός του Βενιζέλου ...Ο γνωστός Εφιάλτης, ο οποίος παραμένει πάντα ο καλύτερος ψεύτης ...

    Ο καλύτερος στο είδος του, γιατί απλούστατα γνωρίζει να χειρίζεται άριστα τις μισές αλήθειες. Τι μας είπε ο Εφιάλτης; ...

    "Εμείς, με τις ανοησίες μας την φτιάξαμε" ...είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Πού βρίσκεται η μισή αλήθεια και το μισό ψέμα, που ως άθροισμα μάς δίνουν ένα μεγάλο ψέμα; Η μισή αλήθεια, που είπε, είναι ότι αυτοί την έφτιαξαν. Πράγματι αυτοί την έφτιαξαν. Το ψέμα είναι ότι την έφτιαξαν με τις ανοησίες τους. Αυτό είναι τεράστιο ψέμα ...Με πολύ έξυπνες και συνωμοτικές ενέργειες την έφτιαξαν, για να την έχουν έτοιμη αυτή τη "δύσκολη" γι' αυτούς ώρα.

    Όλα αυτά βεβαίως με τη "μαεστρία" του Εφιάλτη ..."Εμείς τη φτιάξαμε" λέει σαν ...δεξιός. Ακόμα κι αυτήν την ευθύνη την έχει η Δεξιά. Ο βενιζελικός, ο οποίος παριστάνει τον δεξιό σε μια βενιζελική Μεταπολίτευση, η οποία έσπρωξε τον κόσμο στον φασισμό, αποδίδει τις ευθύνες στη Δεξιά. Την ώρα που η βενιζελική συμμορία έχει τα εθνικά πλούτη στα "χέρια" της και προδίδει τη χώρα στους δανειστές της, η Δεξιά τα "φορτώνεται" όλα.




    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την ώρα που η βενιζελική συμμορία έχει "δαγκώσει" 200 δις ευρώ και έχει βάλει τους ανθρώπους της να εξυπηρετούν τους τοκογλύφους μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, την ευθύνη την παίρνουν τα φτωχόπαιδα της Χρυσής Αυγής. Την ώρα που ο υπάλληλος του Λάτση —ο Μητρόπουλος— κάνει τη μοιρασιά, εμφανίζεται σαν υπεύθυνος για την αθλιότητα της χώρας ο χρυσαυγίτης ο Μπάμπης ο "μεντεσές".
    Αυτός ο "Μπάμπης" είναι πιο πολύτιμος απ' ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί ακόμα και ο ίδιος.
    Γιατί;
    Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο "χαρτί" που μπορούν να παίξουν οι βενιζελικοί, προκειμένου ν' "απομακρυνθούν" από το "κάδρο" της προδοσίας ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι εξαιτίας του ναζισμού, έβαλαν τους βλάκες του ναζισμού να "χρεωθούν" τη φασαρία ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν "πλούσιοι", πουλώντας "δημοκρατία", έβαλαν τους ΔΕΞΙΟΥΣ να παριστάνουν τους φασίστες ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν βαθύπλουτοι ως πραγματικοί συνέταιροι με τον Ρούντολφ Χες, έβαλαν τους φτωχούς και τους αγράμματους, που θαυμάζουν μαύρες στολές, να παριστάνουν τους Ναζί ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν παράγοντες με τα όπλα των ταγματασφαλιτών, θα βγουν να "κατηγορούν" τους νεοναζί της ηλιθιότητας και της απόλυτης γραφικότητας του "σουγιά".

    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γέμιζαν το "τζάκι" με "καύσιμα". Παριστάνοντας εκ του ασφαλούς τους ανθρωπιστές και τους κοσμοπολίτες, έστηναν απόλυτα μεθοδικά το εκνευριστικό "δόλωμα" των λαθρομεταναστών ...Των προκλητικών λαθρομεταναστών, οι οποίοι δεν "ικετεύουν" για επιβίωση, αλλά "απαιτούν" δικαιώματα ...Των λαθρομεταναστών με τα λαθραία και τα αφορολόγητα, οι οποίοι στήνονται μπροστά από τα μαγαζιά και εκνευρίζουν τους μαγαζάτορες ...Κάποιων λαθρομεταναστών, οι οποίοι, αφού λαδώσουν το "εντεράκι" τους, θέλουν να κάνουν σε μικρά κοριτσάκια αυτό, το οποίο δεν θα τολμούσαν να κάνουν ποτέ στις πατρίδες τους, γιατί θα τους κρεμούσαν τα αχαμνά τους στα αυτιά για σκουλαρίκια.

    Αφού λοιπόν "φούντωσαν" τον λαό με συμβάντα σαν της Πάρου, τώρα του πετάνε μπροστά του τη Χρυσή Αυγή, για να του "λύσει" το πρόβλημα. Όπως τον "φούντωσαν" κάποτε με τους κομμουνιστές, οι οποίοι δήθεν θα τον έσφαζαν και θα του έπαιρναν τα χωράφια και τα σπίτια, έτσι κάνουν σήμερα και με τους λαθρομετανάστες, των οποίων την εγκληματικότητα οι ίδιοι ενθαρρύνουν. Ποιο είναι το ζητούμενο; Η απειλή κοινωνικής έντασης και όχι απαραίτητα μια σύγκρουση αυτής της κλίμακας. Σήμερα και μόνον η απειλή αρκεί, για να καθηλώσει μια κοινωνία στον φόβο.

    Όπως κάποτε έβαλαν τους "νοικοκυραίους" να κυνηγάνε όποιον τους "έμοιαζε" με κομμουνιστή, έτσι θέλουν να κάνουν και τώρα. Απλά τώρα δεν τους βολεύει ο κομμουνισμός, γιατί δεν τον φοβάται κανένας.

    Η "χρεοκοπία" της Σοβιετικής Ένωσης είχε ως αποτέλεσμα η "παράγκα" της Αλέκας να μην τρομάζει πλέον κανέναν και άρα οι βενιζελικοί δεν μπορούν να "επενδύσουν" προς τα αριστερά.

    Αναγκαστικά πηγαίνουν από την άλλη πλευρά ...Πηγαίνουν στους ναζιστές ...Τους ναζιστές της πλάκας, που ούτε στο περίπου δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται ...Τους βολικούς ναζιστές, εφόσον μπορούν να τους "φορτώσουν" με τις γνωστές ρατσιστικές θεωρίες και άρα να καταφέρουν να εισπράξουν την αντίδραση, είτε του λαού είτε αυτών που θίγονται από τις θεωρίες αυτές και είναι οι λαθρομετανάστες.
    Με τον τρόπο αυτόν μπορούν να εκμεταλλευτούν και το τεράστιο "έρμα" των λαθρομεταναστών ...
    Το "έρμα" εκείνο, το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν με τις δικές τους πολιτικές και τις δικές τους ΜΚΟ. Αυτοί, οι οποίοι στην Ελλάδα —ως κλέφτες και προδότες— θα έπρεπε να είναι παντελώς απομονωμένοι, βρίσκουν "συμμαχία" από έναν αξιοσέβαστο πληθυσμό λαθρομεταναστών.

    Αυτοί, οι οποίοι έπρεπε να πάνε στις Πλατείες για κρέμασμα, θα βγουν στις ίδιες Πλατείες να παριστάνουν τους "δημοκράτες" και τους "υπερασπιστές" του ανθρώπινου πολιτισμού.
    Κατάλαβε ο αναγνώστης τον σχεδιασμό;
    Τα χρόνια κατά τα οποία έκλεβαν, ασχολούνταν με το θέμα των λαθρομεταναστών, για τη δύσκολη εκείνη ώρα, που θα έπρεπε να φύγουν από τον τόπο του εγκλήματος.

    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οποιος πολιτικός ψηφίσει τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΆ μέτρα ΠΟΥ θα καταδικάσει εμάς , αλλά μελλοντικές γενιές, ώστε να γίνουμε σκλάβοι του κάθε κερατά που θα αρπάζει και μετά θα φεύγει, ΕΊΝΑΙ αιτία ΠΌΛΕΜΟΥ με εργοδότες και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΉΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 586 ευρώ για 40-50- χρόνια οι Ελληνες...

    Δεν φτάνει που θα τους δώσουν τα εδάφη μας (αεροδρόμια, λιμάνια,ΔΕΗ, ΝΕΡΌ,ΑΕΡΑ ,ΘΑΛΑΣΣΑ , αλλά θέλουν να τους δώσουν εμάς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας ως δώρα...
    ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΔΎΝΑΜΉ ΝΕΚΡΟΊ ΌΣΟΙ ΠΕΊΤΕ (ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ) Αξίζει να σας σκοτώσουμε η να σκοτωθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση