GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποστολή όπλων σε Αμερικανούς πεζοναύτες στην Υεμένη...

Δορυφορικό δίκτυο Press TV. 25 Oκτωβρίου 2012. Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα του Τύπου της Υεμένης, η Ουάσιγκτον απέστειλε αρκετά μεγάλ...

Δορυφορικό δίκτυο Press TV.
25 Oκτωβρίου 2012.
Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα του Τύπου της Υεμένης, η Ουάσιγκτον απέστειλε αρκετά μεγάλη ποσότητα όπλων σε μονάδες πεζοναυτών που υπηρετούν στην Υεμένη, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας του αμερικανικού διπλωματικού προσωπικού.
Μάλιστα, κάποια ΜΜΕ της Υεμένης μετέδωσαν βίντεο στο οποίο διακρίνεται αμερικανικό αεροπλάνο καθώς ξεφορτώνει όπλα στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Σανά’α. Στη συνέχεια τα όπλα μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο Sheraton, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την αμερικανική πρεσβεία.
Στο αεροδρόμιο έχουν επίσης παρατηρηθεί κάποιοι καθώς ξεφόρτωναν είδη που είχαν μεταφερθεί σε λιμάνι της χώρας μέσω κάποιων τάνκερ.
Με το βίντεο αυτό αποδεικνύεται ότι διάφορα δημοσιεύματα που προηγήθηκαν και έκαναν λόγο για την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από την Υεμένη δεν αποδίδουν το τι πραγματικά συμβαίνει στην Υεμένη και ποιές είναι οι επιδιώξεις των ΗΠΑ.

Τα αντιαμερικανικά αισθήματα έχουν ενταθεί σε όλη τη χώρα ως αποτέλεσμα 1) της κυκλοφορίας της αντιισλαμικής ταινίας αμερικανικής παραγωγής, 2) της ανάμιξης της Ουάσιγκτον στα εσωτερικά θέματα της Υεμένης και 3) των πολύνεκρων επιθέσεων εναντίον στόχων και αμάχων από αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Τουλάχιστον τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν σε επίθεση από μη επανδρωμένο αεροσκάφος των ΗΠΑ στην επαρχία Μααρίμπ της ανατολικής Υεμένης την περασμένη Κυριακή. Ήταν η δεύτερη κατά σειρά αεροπορική επίθεση εναντίον αμάχων σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών. Η πρώτη επίθεση, την περασμένη Πέμπτη, στοίχισε τη ζωή σε 9 πολίτες σε περιοχή κοντά στην πόλη Tζαάρ, στο νότο.
Η Ουάσιγκτον ισχυρίζεται ότι στοχεύει σε ένοπλες ομάδες, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν από αξιωματούχους της Υεμένης, ο κύριος στόχος αυτών των επιθέσεων είναι ο άμαχος πληθυσμός.
Ο ΟΗΕ αποκάλεσε τις επιθέσεις αυτές από μη επανδρωμένα αεροσκάφη των ΗΠΑ “στοχευμένα δολοφονικά χτυπήματα” που παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο.
: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους  
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ !
    ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ !
    ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ !
    ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΧΟΛΟΙ !
    ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ !
    ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση