GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέμα με ηρωίνη και κοκαΐνη στις φυλακές Χίου!

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν οι απόπειρες εισαγωγής ναρκωτικών  σε φυλακές και κρατητήρια, με  αποδέκτες κρατούμενους!...


Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν οι απόπειρες εισαγωγής ναρκωτικών  σε φυλακές και κρατητήρια, με  αποδέκτες κρατούμενους! Άλλο ένα  περιστατικό καταγράφηκε στις φυλακές της Χίου, όπου έφτασε μέρα- μεσημέρι ένα ανώνυμο δέμα με «σκληρά» ναρκωτικά.
Παραλήπτης  ήταν ένας 27χρονος Έλληνας κρατούμενος σε βάρος του οποίου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χίου σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και εισαγωγή ουσιών σε χώρο κράτησης. Νωρίτερα, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είχαν ερευνήσει το δέμα που προοριζόταν για το νεαρό κρατούμενο και είχαν ανακαλύψει κρυμμένες δύο χάρτινες συσκευασίες με 0,83 γραμμάρια ηρωίνης και 1,53 γραμμάρια κοκαΐνης.
Κάτω από τα ρούχα του έκρυβε 12 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 7,5 γραμμαρίων ένας 28χρονος Έλληνας που συνελήφθη στο Καναλλάκι Πρέβεζας. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλες εννέα συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 15,3 γραμμαρίων, μία συσκευασία με λευκή σκόνη άγνωστης σύστασης βάρους 4,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης.
Ο 28χρονος, που είχε στην κατοχή του 1.705 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.
Στην Κατερίνη, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 35χρονο Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά, όταν βρήκαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο σπίτι του τρεις συσκευασίες και ένα γυάλινο βάζο με συνολικά 105,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση