GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τρικομματική κοινοπραξία Μερκελιστών η κυβέρνηση»

Σφοδρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι «η καταστροφή δεν θα έρθει, είναι ήδη...

Σφοδρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι «η καταστροφή δεν θα έρθει, είναι ήδη εδώ».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για καρκινοπαθείς που πεθαίνουν γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακα τους και σημεί-ωσε ότι «εμείς δεν θα διαχειριστούμε την καταστροφή, αλλά τη δημιουργία».
Μάλιστα στηλίτευσε τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για επιτεύγματα της Ελλάδας που αξίζουν το ρεκόρ γκίνες λέγοντας πως «αντί να πει στους Ευρωπαίους ότι οι άνθρωποι θα πεθαίνουν στο δρόμο από τα μέτρα, είπε ότι πρέπει να πάρουμε βραβείο γκίνες».
Ακόμη έκανε λόγο για «τρικομματική κοινοπραξία Μερκελιστών» και επιτέθηκε εκ νέου στον Ευ. Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ.

1 σχόλιο

  1. Άδωνις κάνει ρόμπα τον Σκουρλέτη: «Εσείς καίτε την Αθήνα».

    «Εσείς καίτε την Αθήνα και ψηφίσατε πρόταση της Χρυσής Αυγής» είπε ο κ. Γεωργιάδης,
    ενώ ο Σκουρλέτης υπερασπιζόταν όσους συνελήφθησαν από την Αστυνομία στα επεισόδια στις πορείες και δημοσιεύθηκαν τα πρόσωπά τους, καθώς μεταξύ αυτών όπως παραδέχθηκε είναι και στέλεχος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ!!

    Βέβαια και σ' αυτό ο Άδωνις τον αποστόμωσε λέγοντάς του: "Λέγατε ότι οι κουκουλοφόροι είναι ασφαλίτες, τώρα που τους βγάλαμε τις κουκούλες και αποδείχθηκε ότι είναι δικά σας παιδιά
    λέτε ότι δεν έπρεπε να τους βγάλουμε τις κουκούλες..."


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση