GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαραθώνια συνάντηση Τρόικας με Λυκουρέντζο

Σε μαραθώνιο εξελίσσεται η συνάντηση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου με τους ελεγκτές της Τρόικας με αντικείμενο τη «μαύρη...


Σε μαραθώνιο εξελίσσεται η συνάντηση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου με τους ελεγκτές της Τρόικας με αντικείμενο τη «μαύρη τρύπα» ύψους 1,1 δισ. ευρώ που προέκυψε στον ΕΟΠΥΥ.
Η συνάντηση ξεκίνησε στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας και ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 18:00 όποτε και η τρόικα θα έβλεπε τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη.
Ωστόσο, η συνάντηση δεν έχει και ολοκληρωθεί ακόμα και σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να διαρκέσει και ως τις 21:00, σύμφωνα με το protothema.gr
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι οι ελεγκτές της Τρόικας ζητάνε επίμονα από τον κ. Λυκουρέντζο να κόψει περισσότερα κονδύλια από τη φαρμακευτική δαπάνη. Σε περίπτωση που ο υπουργός Υγείας δεν καταφέρει να πείσει του τροικανούς τότε θα απαιτήσουν τα κονδύλια αυτά να εξευρεθούν από τον προϋπολογισμό δαπανών του υπουργείου υγείας.
Η τρόικα θα συναντηθεί στη συνέχεια, στο υπουργείο Οικονομικών, με τον κ. Αντώνη Μανιτάκη, ένα ραντεβού το οποίο κλείστηκε μετά την αναβολή της απογευματινής συνάντησης των εκπροσώπων των δανειστών με τον υπουργό Εργασίας.
Οι εκπρόσωποι των δανειστών αναμένεται να συναντηθούν απόψε και με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Η συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, με την τρόικα, ορίστηκε για αύριο, στις 10 το πρωί. Πηγές του υπουργείου Εργασίας, ανέφεραν ότι ο χρόνος πραγματοποίησης της συνάντησης μετακινήθηκε προκειμένου να υπάρχει περισσότερος χρόνος.
Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε στο υπουργείο Εργασίας, στην οδό Πειραιώς, η συνάντηση του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας με τη γγ του υπουργείου Α. Στρατινάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση