GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλούσε «μπόμπες» και γλίτωνε φόρους!..

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί στα Χανιά ένας 38χρονος για κατοχή και διακίνηση αλκοολούχων ποτών αμφιβόλου ποιότητας και ...


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί στα Χανιά ένας 38χρονος για κατοχή και διακίνηση αλκοολούχων ποτών αμφιβόλου ποιότητας και αντίσταση.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, διενεργήθηκε έλεγχος στον 38χρονο κατά τον οποίο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, 161 φιάλες αλκοολούχων ποτών, οι οποίες δεν συνοδεύονταν από τα απαιτούμενα παραστατικά διακίνησης. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, ο 38χρονος αντιστάθηκε σθεναρά.
Σύμφωνα με το Prismanews.gr, η κατασχεθείσα ποσότητα των ποτών θα παραδοθεί στο αρμόδιο Τελωνείο για τον ακριβή προσδιορισμό και καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ δείγματα των ποτών εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση