GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γιος του Ρόμνεϊ θα ήθελε να τις «βρέξει» στον Ομπάμα

Ο πρωτότοκος γιος του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ, ο Ταγκ Ρόμνεϊ, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βόρειας Καρολίνα...

Ο πρωτότοκος γιος του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ, ο Ταγκ Ρόμνεϊ, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βόρειας Καρολίνας αποκάλυψε ότι βλέποντας τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να επιτίθεται φραστικά στον πατέρα του κατά τη διάρκεια της δεύτερης τηλεμαχίας τους, ένοιωσε την επιθυμία να τον… ξυλοκοπήσει.
Ερωτηθείς πώς ένοιωσε όταν ο Ομπάμα χαρακτήρισε επανειλημμένα τον πατέρα του «ψεύτη», 42χρονος Ταγκ Ρόμνεϊ είπε: «Ήθελα να σηκωθώ από την πολυθρόνα, να ανέβω στη σκηνή όπου γινόταν το ντιμπέιτ και να ρίξω μία στον Πρόεδρο… ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό, δεν θα το επέτρεπε η ασφάλειά του».
Είναι ο μεγαλύτερος γιος του Μιτ Ρόμνεϊ, που έχει συνολικά πέντε γιους.
«Οι Δημοκρατικοί κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, για να εμφανίσουν τον πατέρα μου όπως δεν είναι στην πραγματικότητα, αλλά θα συμφιλιωθούμε με αυτό¨θα σφίξουμε απλά τις γροθιές μας», είπε στην ίδια συνέντευξη.
Δήλωσε ακόμη πως η προεκλογική αναμέτρηση με άδηλη έκβαση έχει μεγάλο ειδικό βάρος για τους στενούς συγγενείς των δύο υποψήφιων προέδρων.
Επίσης, ο Ταγκ Ρόμνεϊ πρόσθεσε ότι τα ντιμπέιτ «τρομοκρατούν» τον πατέρα του, προσθέτοντας όμως ότι «η λέξη ‘τρομοκρατούν’ είναι μάλλον υπερβολική».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση