GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισθητική επέμβαση… όρχεων

Ένας 45χρονος άντρας από το Μεξικό είναι ο πρώτος άντρας που προχωρά σε αισθητική επέμβαση στους όρχεις του. Ο χειρουργός-ουρολόγος Fe...

Ένας 45χρονος άντρας από το Μεξικό είναι ο πρώτος άντρας που προχωρά σε αισθητική επέμβαση στους όρχεις του.
Ο χειρουργός-ουρολόγος Fernando Ugarte, μιλώντας στην ιστοσελίδα LiveScience δήλωσε ότι χρησιμοποίησε το ίδιο υλικό που χρησιμοποιούνται στις πλαστικές επεμβάσεις στο πηγούνι ή τα ζυγωματικά, προκειμένου να διορθώσει το μέγεθος τους.
«Ολοένα και περισσότεροι άντρες προχωρούν σε επεμβάσεις στα γεννητικά του όργανα για λόγους αισθητικής, επειδή έχουν ανασφάλεια για την εμφάνισή τους» πρόσθεσε ο γιατρός.
Ο άντρας γεννήθηκε με κρυψορχία. Ο γιατρός αφαίρεσε εντελώς τον δυσανάλογα μικρό δεξί όρχι του ασθενούς και τον αντικατέστησε με «το μεγαλύτερο εμφύτευμα της αγοράς» όπως είπε χαρακτηριστικά. Κάτι που φυσικά οδήγησε και πάλι σε δυσαναλογία στο μέγεθος των γεννητικών του οργάνων, με αποτέλεσμα ο άντρας αυτός να νιώθει και πάλι ανασφάλεια με την εμφάνισή του.
Ο ασθενής διαγνώστηκε με μια διαταραχή δυσμορφίας σώματος, μια ψυχική ασθένεια που σχετίζεται με την εικόνα του σώματος του ασθενούς, εξαιτίας της οποίας και η παραμικρή ατέλεια τον κάνει να αισθάνεται άσχημα.
Για να διορθώσει την ασυμμετρία αυτή, ο Dr Ugarte και η ομάδα του προχώρησε –πριν από ένα χρόνο- σε μία ακόμη επέμβαση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο National Autonomous University of Mexico, κατά την οποία έκαναν μια μικρή τομή στη βουβωνική χώρα του ασθενούς και «φούσκωσαν» τον αριστερό του όρχι με υλικό που χρησιμοποιείται σε αισθητικές επεμβάσεις στο πηγούνι ή τα ζυγωματικά.
«Η επέμβαση είναι ασφαλής και δεν επηρεάζει τη γονιμότητα ή τη σεξουαλική ικανότητα, καθώς δεν έρχεται σε επαφή με τον όρχι» ανέφερε ο γιατρός.
Από τότε δύο ακόμη άντρες έκαναν την ίδια επέμβαση. «Αρχίζουμε να έχουμε τα ίδια προβλήματα που έχουν και οι γυναίκες με το σώμα τους. Υπάρχουν πολλοί άντρες που δε νιώθουν καλά με το μέγεθος των γεννητικών τους οργάνων και τώρα έχουν την επιλογή να διορθώσουν αυτό που τους ενοχλεί» είπε ακόμη ο Dr Ugarte.

1 σχόλιο

  1. No аdded time eхpended on the health club,
    no bаck dіscomfоrt for the reason
    that of to many cruncheѕ or other stοmach
    workοut routines and no far additionаl sωeatу ехеrciseѕ mеrely to
    make сertain that your abs sеem great.

    Mу blog - apalabrados.co

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση