GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι Έλληνες αξίζουν το σεβασμό»

Ένδειξη «σεβασμού» και «αναγνώρισης» χαρακτήρισε την επικείμενη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών...

Ένδειξη «σεβασμού» και «αναγνώρισης» χαρακτήρισε την επικείμενη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε.
Η επίσκεψη της καγκελαρίου είναι μια «πράξη αναγνώρισης για την ελληνική κυβέρνηση η οποία έχει υποβληθεί σε έντονη πίεση λόγω της μεταρρυθμιστικής πολιτικής της», δηλώνει ο υπουργός, σε μια συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στο αυριανό φύλλο της λαϊκής εφημερίδας «Bild».
Οι Έλληνες αξίζουν «την ισότητα και το σεβασμό», επιμένει ο Βεστερβέλε.

2 σχόλια

  1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΟΛΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΝΕΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση