GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Αυστραλοί κάνουν έρανο για τους Έλληνες!

Η ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας θα πραγματοποιήσει έρανο για την ανακούφιση Ελλήνων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίσ...


Η ΑΧΕΠΑ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας θα πραγματοποιήσει έρανο για την ανακούφιση Ελλήνων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα.
Αυτό αποφασίστηκε στο 58ο Εθνικό συνέδριο της ΑΧΕΠΑ που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ με τη συμμετοχή συνέδρων από όλες τις πολιτείες της Αυστραλίας.
Οι σύνεδροι συμμετείχαν σε διάφορες υποεπιτροπές όπου συζήτησαν διάφορα θέματα όπως τα εκπαιδευτικά, φιλανθρωπικά και πολιτιστικά.
Επίσης συζήτησαν και νέες στρατηγικές για το μέλλον του οργανισμού και της προσέλκυσης νέων μελών.
Το συνέδριο ενέκρινε ομόφωνα ψηφίσματα αλληλεγγύης και υποστήριξης όπως και στο παρελθόν για το Μακεδονικό, το Κυπριακό, το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων και της Μικράς Ασίας, στο θέμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα.
Στο συνέδριο έγινε λεπτομερή αναφορά για τις συνολικές φιλανθρωπικές προσφορές της ΑΧΕΠΑ που το 2012 ξεπέρασαν τα $200,000.
Οι προσφορές έγιναν σε διάφορους μικρούς και μεγάλους οργανισμούς, (φιλανθρωπικούς και εκπαιδευτικούς) καθώς και σε ιδρύματα ιατρικών ερευνών. Ένα σημαντικό ποσό δωρίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων του Σίδνεϊ.
ΠΗΓΗ: protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Αγαπητοι ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ τα λεφτα του ερανου μη τα στειλετε σε καποιον στην Ελλαδα γιατι ολοι οι διαχειριστες χρηματων εδω ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , παρακαλω να ερτει ενας Αυστραλος να τα μερασει στους φτωχους γιατι στην πατριδα μου μονο στις τραπεζες δινουν και μεραζουν λεφτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση