GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο πατέρας της πέθανε από ντροπή για τα ψέματα της κόρης του»

Κορυφαίες εταιρείες της χώρας αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Άλαν Τζονς στον ραδιοφωνικό σταθμό 2GB του...

Κορυφαίες εταιρείες της χώρας αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Άλαν Τζονς στον ραδιοφωνικό σταθμό 2GB του Σίδνεϊ μετά τα προσβλητικά σχόλια που έκανε σε βάρος της πρωθυπουργού Τζούλια Γκίλαρντ.
Ήδη, οι εταιρίες Challenger, Lexus, Freedom Furnitire Mercedes-Benz ανακοίνωσαν ότι σταματούν τις διαφημίσεις τους στην συγκεκριμένη εκπομπή θεωρώντας τα σχόλια του κ. Τζονς «απαράδεκτα». Την ίδια στιγμή, πάνω από 15.000 ακροατές του σταθμού έχουν υπογράψει υπόμνημα το οποίο έστειλαν σε διάφορες άλλες εταιρείες ζητώντας τους να αποσύρουν τις διαφημίσεις τους.
Παράλληλα και κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης Γκίλαρντ, καλούν την διεύθυνση του 2GB να «αναθεωρήσουν» τη συνεργασία με τον κ. Τζονς. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τζονς μιλώντας σε εκδήλωση της νεολαίας του αντιπολιτευόμενου Φιλελεύθερου κόμματος, στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ είπε ότι ο πατέρας της πρωθυπουργού -ο Τζον Γκίλαρντ- πέθανε από ντροπή για τα ψέματα της κόρης του.
Στην κατάμεστη αίθουσα από μέλη και οπαδούς του κόμματος των Φιλελευθέρων, ο κορυφαίος ραδιοσχολιαστής της χώρας είπε επακριβώς: «Όλοι γνωρίζετε ότι κάθε μέλος του Εργατικού Κόμματος έχει αντιληφθεί ότι η Τζούλια Γκίλαρντ είναι μία ψεύτρα. Ο γέρος πέθανε πριν μερικές εβδομάδες από ντροπή. Από ντροπή, γνωρίζοντας ότι η κόρη του, κάθε φορά που μιλά στο Κοινοβούλιο, ξεστομίζει ψέματα».
Σαν να μην έφτανε αυτό, σημειώνει το ΑΜΠΕ, ο Τζονς συμπλήρωσε τη δηλητηριώδη επίθεση κατά της πρωθυπουργού, λέγοντας ότι «και αυτά τα κροκοδείλια δάκρυα που έχυσε ήταν για να ανεβούν τα ποσοστά της στις σφυγμομετρήσεις».
Υπενθυμίζεται ότι πατέρας της Γκίλαρντ, που πέθανε αυτόν τον μήνα από πολύχρονη ασθένεια, είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι περήφανος για την κόρη του.
Ο ίδιος ο κ. Τζονς μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλιά του, ζήτησε συγγνώμη αλλά σε δύσκολη θέση βρέθηκε και η αντιπολίτευση την οποία ο ραδιοσχολιαστής στηρίζει με φανατισμό.
«Τα σχόλια του Τζονς ήταν εκτός τόπου και χρόνου», είπε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τόνι Άμποτ ενώ ο σκιώδης υπουργός Τηλεπικοινωνιών, Μάλκολμ Τέρνμπουλ αντέδρασε από τους πρώτους χαρακτηρίζοντας τα σχόλια «σκληρά και προσβλητικά». Κάλεσε δε τον ραδιοσχολιαστή να ζητήσει συγγνώμη από την πρωθυπουργό και την οικογένειά της.
Ο υπουργός Εμπορίου Κρέιγκ Έμερσον εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της ηγεσίας του κόμματος των Φιλελευθέρων, λέγοντας ότι «είχαν όλον το χρόνο να επανορθώσουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πράγμα όμως που δεν έπραξαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση