GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκύλος κατασπάραξε οκτάχρονο στη Χίο!

Βαρύτατα τραυματισμένο διακομίστηκε σε νοσοκομείο στην Αθήνα ένα οκτάχρονο αγόρι, που δέχθηκε την επίθεση εξαγριωμένου σκύλου, την...


Βαρύτατα τραυματισμένο διακομίστηκε σε νοσοκομείο στην Αθήνα ένα οκτάχρονο αγόρι, που δέχθηκε την επίθεση εξαγριωμένου σκύλου, την ώρα που έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στον κήπο του σπιτιού τους στη Χίο, όπου είχε πάει για επίσκεψη μαζί με τους γονείς του!
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Καρδαμάδας, μπροστά στα μάτια των γονιών των παιδιών, που συζητούσαν λίγο πιο πέρα. Ξαφνικά, ο σκύλος της οικογένειας επιτέθηκε στο παιδί και άρχισε να το δαγκώνει με μανία στο πρόσωπο και το κεφάλι!
Με την ψυχή στο στόμα, οι γονείς του κατάφεραν να αποσπάσουν το αιμόφυρτο παιδί από τα σαγόνια του σκυλιού και να το μεταφέρουν αμέσως στο «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο της Χίου.
Επειδή η κατάστασή του αγοριού, που έφερε εκτεταμένα τραύματα ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, οι γιατροί ζήτησαν να γίνει αεροδιακομιδή στην Αθήνα, τονίζει το protothema.gr
Όμως, το ΕΚΑΒ αρνήθηκε να το παραλάβει, επειδή δεν ήταν διασωληνωμένο και έτσι περίμεναν αναγκαστικά να ξεκινήσει το τακτικό δρομολόγιο της «Ολυμπιακής»!
Το τραυματισμένο αγοράκι παρελήφθη από ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, θα υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων, για να αποκατασταθούν τα τραύματα που του προκάλεσε ο σκύλος.

2 σχόλια

  1. ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΕΚΑΝΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ???

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΦΙΛΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΖΩΑ.

    ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΙΕ...........

    ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΚ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ 5,5% ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ !
    ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    Η ΝΔ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ 10%.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΟΝΝΝΕΔ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΠ, ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΣΥΡΙΖΑ: 30,5%

    ΝΔ 27%

    Χρυσή Αυγή 14%

    Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%

    ΚΚΕ 6,5%

    ΠΑΣΟΚ 5,5%

    ΔΗΜΑΡ 5,5%

    Δημιουργία Ξανά 1%

    Οικολόγοι Πράσινοι 1%

    ΛΑΟΣ 0,5%

    Άλλο Κόμμα 1,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση