GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διμερής διάσκεψη για την Κινητικότητα και τη νεανική επιχειρηματικότητα

Με επιτυχία και ευχές για στενότερη συνεργασία, ολοκληρώθηκε η πρώτη διμερής διάσκεψη μελών της ΟΝΝΕΔ και της νεολαίας του βουλγαρικού κ...

Με επιτυχία και ευχές για στενότερη συνεργασία, ολοκληρώθηκε η πρώτη διμερής διάσκεψη μελών της ΟΝΝΕΔ και της νεολαίας του βουλγαρικού κόμματος GERB, η οποία πραγματοποιήθηκε 19-21 Οκτωβρίου στην πόλη του Blagoevgrad με θέμα «Διασυνοριακή συνεργασία για την ενθάρρυνση της κινητικότητας και της νεανικής επιχειρηματικότητας» υπό την αιγίδα του ινστιτούτου Haans Seidel.
Στις εργασίες της Διάσκεψης έδωσε το «παρών» ο Αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης κ. Tsvetan Tsvetanov, ο οποίος μίλησε για τις προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρει η συνεργασία Ελλάδος – Βουλγαρίας, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Delian Dobrev καθώς και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, οι οποίοι ανέπτυξαν θεματικά όλες τις δυνατότητες κοινών δράσεων των δύο χωρών.
Οι αποστολές των δύο οργανώσεων απαρτίζονταν από 30 νέους ανθρώπους, οι οποίοι μέσα από το διάλογο απέδειξαν πως τη σημερινή εποχή, τα σύνορα των Βαλκανίων μπορούν να «γεννήσουν» ευκαιρίες για ανάπτυξη ενώνοντας διαφορετικές κουλτούρες και οράματα.
Ως επισφράγισμα της επιτυχίας της Διάσκεψης και της βούλησης για κοινή συμπόρευση, υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Γραμματέων Διεθνών Σχέσεων των δύο οργανώσεων, Άρη Καλαφάτη για την ΟΝΝΕΔ και Hristo Ganzev από τη MGERB.

1 σχόλιο

  1. ΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ?
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ.







    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση