GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εύχομαι καλύτερες μέρες για την Ελλάδα»

Παρουσία του προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Αίγυπτο οι εκδηλώσεις μνήμης για την 70...

Παρουσία του προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Αίγυπτο οι εκδηλώσεις μνήμης για την 70η επέτειο από την ιστορική και κρίσιμη μάχη του Ελ Αλαμέιν.
Ο Κάρολος Παπούλιας ευχήθηκε «καλύτερες μέρες για την Ελλάδα», τιμώντας τους αγωνιστές της μάχης εκείνης που αποτέλεσε την αφετηρία του τέλους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ευχήθηκε «καλύτερες μέρες για την Ελλάδα» τονίζοντας ότι «με αυτήν την δύναμη ψυχής που έχει ο Έλληνας, θα ξεπεράσει την οποιαδήποτε κρίση, έστω και αν, και πρέπει να το πούμε αυτό, υποφέρει τόσο πολύ».
Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την συγκινητική τελετή και το τρισάγιο όπου προέστη ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Γενικός Πατριαρχικός Επίτροπος Μητροπολίτης Γέρων Αξώμης κ.Πέτρος, ο Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας έκανε λόγο για μια «μεγάλη μέρα»:
«Μία μέρα συγκίνησης για τα παιδιά της Ελλάδας που πολέμησαν έξω από την Ελλάδα εναντίον του φασισμού και του ναζισμού. Ξεκινήσαμε από τα βουνά της Αλβανίας, πολεμήσαμε στο Ρούπελ και στα οχυρά της Μακεδονίας, αντισταθήκαμε στα Τέμπη μαζί με τους συμμάχους και περάσαμε στην μεγάλη μάχη της Κρήτης και στην συνέχεια στην ηρωική καθολική αντίσταση του ελληνικού λαού κατά την διάρκεια 1941-1944.
Το ότι η μικρή Ελλάδα δίνει νεκρούς για την ελευθερία και για την αντιμετώπιση κάθε βαρβαρισμού και φασισμού, είναι ένα μήνυμα παγκόσμιο. Λίγες είναι οι χώρες εκείνες που έτυχε να αγωνιστούν αυτόν τον αγώνα τον καλό. Πολλοί δεν το γνωρίζουν και πρέπει να το μάθουν. Όποιος αγνοεί την ιστορία, χάνει τον προσανατολισμό του. Θέλω να ευχηθώ από αυτό το ηρωικό μέρος του Ελ Αλαμέιν, καλύτερες μέρες για την Ελλάδα, που πιστεύω και ήμουνα πάντοτε αισιόδοξος, ότι με αυτήν την δύναμη ψυχής που έχει ο Έλληνας θα ξεπεράσει την οποιαδήποτε κρίση, έστω και αν, και πρέπει να το πούμε αυτό, υποφέρει τόσο πολύ».

4 σχόλια

  1. ΑΝ έχεις τσίπα, παραιτήσου να πάμε σε πρόωρες εκλογές ! Να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης ! Να πέσουν οι φαύλοι Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας, Σταικούρας, Βρούτσης, Κουβέλης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ,ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ )

    ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΥΣΜΕΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΠΟΓΚΡΟΜ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΣ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ !

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ - ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ! ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ 3ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ιστορία θα γράψει για σένα ότι ήσουνα ο μόνος που θα μπορούσε να παραιτηθεί όταν του έφεραν προς υπογραφή και του έτριψαν στα μούτρα τα διατάγματα για την προσφυγή στο ΔΝΤ και την εφαρμογή Μνημονίων, και να γλυτώσει έτσι την Ελλάδα. Αντί για αυτό προτίμησες, αντί να χάσεις τη μισθάρα σου, ΠΑΛΙΟΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, 15ετή ΑΝΤΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ, να μας καταδικασεις για 30 χρόνια στην ανέχεια και στην δίαιτα, ΑΝΑΞΙΕ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτε ειναι οι επομενες εκλαιγες στη βουλη για νεο προεδρο;
    Να φυγει ο εφοιβος "αντιστασιακος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση